Dolar

32,3709

Euro

35,0389

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

'Dur' ihtarına silahla karşılık verdiler

Sancaktepe'de durdurulan otomobildeki kişinin polise ateş açması sonucu çatışma çıktı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-24 06:45:24

'Dur' ihtarına silahla karşılık verdiler

AA'nın haberine göre: Sancaktepe'de şüphe üzerine durdurulan otomobildeki kişinin polise ateş açması üzerine silahlı çatışma çıktı. Bu sırada kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, içinde uzun namlulu silaha sahip kişi veya kişilerin olduğu öne sürülen CB 8845 AP Bulgaristan plakalı otomobili takibe aldı.

Takip sonucu Sancaktepe İnönü Mahallesi Mimber Sokak'ta durdurulan otomobildeki bir şüpheli, polise ateş etmeye başladı. Polisin karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı. Bu sırada şüpheli, yaya olarak kaçtı.

Şüphelinin yakalanması için polis ve özel harekat ekipleri çalışma başlattı. Şüphelinin Mimber Sokak'ta terk ettiği otomobilin motor bölümü ile sürücü kapısında çok sayıda mermi deliği olduğu görüldü.

Şüphelinin başka bir otomobile geçerek kaçma olasılığını değerlendiren polis ekipleri, çevredeki sokak ve caddelerde seyreden tüm araçları durdurup arama ve kimlik kontrolü yaptı. Sancaktepe Kaymakamlığı önünde bir taksideki kişilerden şüphelenen polis ekipleri, sürücü ile araçtakileri indirip arama ve kimlik kontrolü yaptı.

Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara