Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası

Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-25 16:51:20

Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası
Çankırı'nın Bayramören ilçesinde düzenlenen Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nın üçüncü gün uçuşları da hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Hazırlıklarını tamamlayan pilotlar, öğle saatlerinde Güney Pisti'nde hava şartlarının uygun olmaması nedeniyle Kuzey Pisti'ne hareket etti.

Kuzey Pisti'nde hazırlıklarını yapan pilotlara, yarışmanın teknik sorumluları tarafından hava durumu ve uçacakları güzergahlar hakkında brifing verildi.

Havanın rüzgarlı olması nedeniyle pilotlar bir süre uçuş için bekledi. Koşulların düzelmemesi üzerine üçüncü gün uçuşları da iptal edildi. Geride bıraktığımız 3 gün boyunca yarışmalarda uçuş gerçekleştirilemedi.

20 ülkeden yaklaşık 100 sporcunun katıldığı şampiyonada pilotlar, ilk uçuşlarını hava koşuları uygun olması durumunda yarın yapacak.

Yarışma Koordinatörü Tahsin Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, rüzgar muhalefeti nedeniyle bir türlü istedikleri uçuşu yapamadıklarını vurgulayarak, "Artık yarın uçmak istiyoruz. Umarız, yarın bir sorun yaşamayız" dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara