Dolar

32,3228

Euro

35,1013

Altın

2.301,52

Bist

9.079,97

Dubai Emniyet müdür yardımcısı: Katar emirine darbe yapılmalı.

Dubai Emniyet müdür yardımcısı Dahi Halfan, Yusuf El-Karadavi ve Faysal El-Kasım'ı hedef aldı. Halfan ayrıca 'Katar emirine darbe yapılmalı' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-23 19:40:39

Dubai Emniyet müdür yardımcısı: Katar emirine darbe yapılmalı.

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Dubai Emniyet Müdür Yardımcısı Dahi Halfan, sosyal medya hesabından Dünya Alimler Birliği Başkanı Yusuf El-Karadavi ve Al Jazeera kanalında program yapan Faysal El-Kasım'ı hedef aldı. Halfan ayrıca "Katar emirine darbe yapılmalı" dedi.

“KARADAVİ VE EL-KASIM'A SALDIRDI”

Yusuf El-Karadavi'yi hedef alan Halfan, Twitter üzerinde şu paylaşımı yaptı: "Dünya Alimler Birliği Başkanı Yusuf El-Karadavi'nindevrimi Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in devrimini aşıyor. Halfan aynı zamanda Faysal El-Kasım'ın Kuveyt ile ilgili yaptığı programdan bir kesit paylaşarakşusözleri ekledi: El-Kasım Kuveyt hükümetine saldırarak aşağılıyordu. Yoksa bu videosunu ve bu sözlerini unuttunuz mu?"

“KATAR EMİRİNE DARBE YAPILMASI GERKİYOR”

İki sembol isme saldırıp "Katar emiri Temim'e darbe yapılması gerektiğini" söyleyen Halfan'a takipçilerinden cevap gecikmedi. Twitter'daki takipçileriHalfan'ın Katar emiri Temim'e darbe yapma çağrılarının Katar halkı üzerinde hiçbir etki etmediğini ve boş uğraşlar olduğunu söyleyerek dalga geçtiler.

 

Haber Ara