Dolar

32,5874

Euro

34,8486

Altın

2.495,32

Bist

9.633,34

Drogba geri mi dönüyor?

Galatasaray'ın sportif direktörü Cenk Ergün, Eskişehirspor mücadelesi sonrasında eski futbolcuları Didier Drogba ile görüştüklerini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-30 17:43:11

Drogba geri mi dönüyor?

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nda Eskişehirspor'u 4-0 mağlup ettiği mücadelenin sonrasında, kulübün sportif direktörü Cenk Ergün, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Ergün, öncelikle mücadeleyi değerlendirirken, "Galibiyet için memnunuz. İlk yarıda 3-0'ı yakalamak iyi oldu. Rotasyon sebebiyle forma şansı bulamayan oyuncularımız da sahada yer aldı. İkinci yarı oyunu kontrol ettik. Sonunda Bilal de şık bir gol attı. Mutluyuz." dedi.

BENFİCA'YI YENMEMİZ LAZIM

GS Tv'in haberine göre; Sarı Kırmızılılar'ın 3 Kasım 2015 Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile oynayacakları karşılaşma hakkında da açıklamalarda bulunan Cenk Ergün, "Şampiyonlar Ligi'nde yola devam etmek için Benfica maçı çok önemli. Burada aldığımız galibiyeti anlamlandırmak için orada da kazanmamız gerek. Antrenmanlara başlayacağız ve sonrasında Pazartesi günü seyahat edeceğiz. Umarım oradan da mutlu döneriz." sözlerini sarf etti.

DROGBA İLE GÖRÜŞÜYORUZ

2012-2013 sezonun devre arasında G.SARAY'a gelen ve 2014'te Chelsea'nin, ardından da ABD takımı Montreal'e giden Fildişili futbolcu Didier Drogba ile ilgili açıklama yapan Ergün, "Drogba ile görüşmelerimiz devam ediyor ama dostluk anlamında. Sözleşmesi devam ediyor. Aynı yönetimin, Avrupa'da başka kulübü de var. Bizde şu ana kadar böyle bir şey gündeme gelmedi" ifadelerini kullandı.

Haber Ara