Dolar

32,3980

Euro

35,1997

Altın

2.324,72

Bist

9.079,97

DP, Akşener'in partisine mi katılıyor?

Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın kuracağı yeni partinin adı 'Merkez Demokrat Parti' olarak açıklandı. Fakat söz konusu isim gözleri Demokrat Parti'ye çevirdi. Kulis bilgilere göre DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da Akşener'n partisine katılıyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-29 13:50:43

DP, Akşener'in partisine mi katılıyor?

Geçtiğimiz günlerde MHP'den ayrılarak Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın hazırlığını sürdürdüğü partiye katılımını açıklayan Koray Aydın, Akşener cephesi ile ilgili önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Aydın, yeni partinin 2019 Cumhurbaşkanı adaylarının Akşener olacağını açıklamasının ardından partinin adını da açıkladı. Buna göre yeni partinin adı "Merkez Demokrat Parti" olacak.

GÖZLER DP'DE

Açıklama sonrasında gözler Demokrat Parti'ye çevirdi. Zira kulislerde DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da Akşener'in partisine katılacağı iddia edildi.

DEMOKRAT PARTİ KAPATILIYOR

Gültekin Uysal'ın Merkez Demokrat Parti'ye dahil olmasıyla birlikte, Demokrat Parti'nin kapatılarak yeni partiye katılacağı iddia ediliyor.

MERAL AKŞENER ZİYARET ETMİŞTİ

Mayıs ayında Meral Akşener, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret etmiş, referandum sürecinde ‘hayır' tercihi etrafında oluşan birliğin bozulmaması gerektiğini ifade etmişlerdi.

"BU SON OLMAZ" DEMİŞTİ

Akşener açıklaması sırasında, "Burada geçmişte birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Gerçi ben bu binaya daha önce hiç gelmemiştim" deyince, Uysal'dan "İnşallah son olmaz" yanıtı gelmiş, Uysal'ın bu sözleri salonda kahkaha ve alkışlarla karşılanmıştı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara