Dolar

32,4914

Euro

34,5938

Altın

2.500,52

Bist

9.548,09

Doğu Perinçek'ten Devlet Bahçeli'ye cevap

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, 'Sayın Erdoğan'ın başında olduğu AK Parti birçok konuda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in savunduğu siyasetlere gelmiştir' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-07 14:51:15

Doğu Perinçek'ten Devlet Bahçeli'ye cevap

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerine cevap verdi. Perinçek, "Erdoğan'ı tercih etseler Doğu Perinçek'i tercih etmiş olurlar" dedi.

Çin'de bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis Grup toplantısında kendisi ve partisi ile ilgili kullandığı "Buradan söylüyorum, bu vesileyle herkese açık açık duyuruyorum; eğer Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır" ifadelerine yanıt verdi.

Perinçek şunları söyledi:

"'Evet' diyenler de 'hayır' diyenler de düşman değildir. 'Evet' diyen de 'Hayır' diyen de Türkiye topraklarının insanlarıdır. Kamplaştıran söylemlerden uzak durmayı herkese tavsiye ederim. Türkiye bir vatan savaşındadır. Bu koşullarda halk oylamasına gidiyoruz. Vatan savaşını unutmadan söylemlerimize dikkat edeceğiz.

Sayın Bahçeli, bir tercihten söz etmektedir, 'Perinçek ile Erdoğan arasında tercih yapmak gerekirse Erdoğan'ı tercih ederiz' şeklinde... Erdoğan'ı da tercih etseler Doğu Perinçek'i tercih etmiş olurlar. Çünkü Sayın Erdoğan'ın başında olduğu AK Parti birçok konuda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in savunduğu siyasetlere gelmiştir. PKK'ya karşı silahla bastırma harekatı, FETÖ'ye karşı 50 yıldır verdiğimiz mücadelenin çizgisine gelmiştir. Rusya düşmanlığı yaparken Vatan Partisi'nin Rusya dostluğu çizgisine gelmiştir. Yine İran ve yakında da Suriye dostluğuna da gelecektir. Şangay'a girmek Vatan Partisi'nin programında yazıyor."

Haber Ara