Dolar

32,3355

Euro

35,1531

Altın

2.241,72

Bist

8.718,11

Doğu Perinçek 'FETÖ'nün siyasi ayağı kim' sorusuna cevap verdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Perinçek, 'FETÖ'nün siyasi ayağı kimler' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-12 22:48:04

Doğu Perinçek 'FETÖ'nün siyasi ayağı kim' sorusuna cevap verdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, son dönemde yeni parti iddialarıyla gündeme gelen Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun "FETÖ'nün siyasi ayağı" olduğunu söyledi.

Euronews'in Röp programına konuşan Perinçek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Partisinin oy oranın çok düşük seviyelerde olmasına rağmen Türk siyasetinde varlığını koruyan ve gündemde kalmayı sürdüren Perinçek, "darbe girişiminin aydınlatılmayan yönleri olup olmadığı, varsa siyasi ayağın kimler olduğu" sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

"ERDOĞAN FETÖ İLE ÖLÜMÜNE SAVAŞIYOR"

"Siyasi ayak var: Abdullah Gül, Babacan ve Davutoğlu. İşte bunlar FETÖ'nün siyasi ayağı. Siyasi ayak diye, Amerika denetimindeki muhalefet siyasi ayak diye Tayyip Erdoğan'ları göstermeye çalışıyor. Tayyip Erdoğan FETÖ ile ölümüne savaşıyor. Ölümüne savaşanlara siyasi ayak demek hiç gerçekçi olmuyor."

"İMAMOĞLU, ATLANTİK'İN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI"

Perinçek'in "Türkiye siyasetinden size isim sorsam bunlar hakkında tek kelimeyle cevaplarınız ne olur?" sorusuna cevapları şu şekilde oldu:

Ali Babacan

"Fetö'nün siyasi ayağı"

Ahmet Davutoğlu

"O da öyle"

Ekrem İmamoğlu

"Atlantik'in belediye başkan adayı"

Canan Kaftancıoğlu

"O da İmamoğlu'nun kadını... PKK'nın dostu, HDP'nin dostu. Onları kurtarmaya çalışan Fetö'nün dostu. Amerika cephesinde yer alan cesur hanımefendilerden biri..."

Süleyman Soylu

"Benim gördüğüm, hükümet içerisinde vatansever çizgide duran hükümet üyelerinden biri."

Haber Ara