Dolar

32,3400

Euro

35,0909

Altın

2.239,60

Bist

8.793,76

Doğu Perinçek: Amerika muhalefet partilerini bir araya getirdi

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek 'Amerika muhalefet partilerini bir araya getirdi' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-20 20:10:33

Doğu Perinçek: Amerika muhalefet partilerini bir araya getirdi

Vatan Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, NTV'de soruları yanıtladı.

Doğu Perinçek'in açıklamalarından satır başları:

Vatandaşlarımız zor bir döneme girdiğimizin farkında. Biz Millet İttifakı olmak için CHP ile görüştük. Amerika, Millet İttifakı'na Vatan Partisi ile olmayacaksınız dedi, HDP ile olacaksınız dedi. HDP gizli olarak İttifak'ta var. CHP bizimle olmayı istemedi. HDP ile olmayı tercih ettiler, 2.tura kalınacağını bildikleri için.

Teröristin, mehmetçiğin, mayın döşeyenin demokrasisi olmaz. Biz olduğumuz yerde duruyoruz. Amerika muhalefet partilerini bir araya getirdi ve baş hedef olarak Vatan Partisi ve Doğu Perinçek'i görüyor.

ABD'nin dayattığı ekonomi politikası yürütülüyor. Vatan Partisi zor günlerde Türkiye'yi kurtaracak parti. Vatan Partisi 1-2 yıl içinde hükümet olacak. Türkiye'nin önünde Vatan Partisi'nin programı var. Çözüm parlamenter demokratik sistemdir.

Atatürk Devrimi yarım kaldı. Orta Çağ ilişkileri kökünden temizlenemedi. Atatürk devriminin yeniden ayağa kalkacağı bir dönemdeyiz.

Amerika ile işbirliği yaparak Kandil'e beyaz bayrak çektirebilir misiniz. PKK'yı destekleyen ülkeyle PKK'yi bitirmeye çalışıyorsunuz. Silahlı bir terör örgütü var. Arkasında Amerika var, İsrail var. Irak ile İran ile Rusya ile beraber olabilirsiniz buna karşı. Türkiye, ABD ve İsrail'i etkisiz hale getirecek bir strateji üretecek. NATO Türkiye'yi düşman görüyor. Atatürk'ü şimdiki başbakanı koydular hedef tahtasına. NATO dağılıyor, iyi oluyor. NATO 12 Mart darbesini, 12 Eylül darbesini yaptı. Güvenliğimizi tehdit eden güç ABD ve İsrail.

15 Temmuz Türkiye-ABD savaşını ABD kaybetti. ABD ve İsrail, Doğu Akdeniz'den Türkiye'yi tehdit ediyor. Türkiye'nin karşısındaki güçler FETÖ, PKK, ABD ve İsrail. TSK'da FETÖ'cü 2-3 kripto kalmış olabilir ama onlar tehdit oluşturmaz. Türkiye, ABD'nin karşısında başını dik tutacak.

 

Haber Ara