Dolar

32,5320

Euro

34,9520

Altın

2.437,35

Bist

9.716,77

Doğan Can Polat, markası Detoksfit’i anlattı

Doğan Can Polat Detoksfit markasını ortaya çıkarmadan önce 2017 senesinde Türkiye klasik vücut geliştirme şampiyonu olduktan sonra 2018 yılında da Balkan şampiyonu olmuştu. Günümüzde de Detoksfit markasının kurucusu olarak hedeflediği yeni yatırımlara ilişkin açıklamaları ile önümüzdeki yıllarda atacağı adımlardan bahsetti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-03 14:15:52

Doğan Can Polat, markası Detoksfit’i anlattı

Özellikle de bitkilerin sağlığa olumlu etkilerine dikkat çeken Doğan Can Polat, önce Kocaeli sonra da İzmir şehirlerimizde yatırım hedefleri planlarından bahsetti: “Hedefimiz yaklaşık 15 milyon TL'lik bir yatırımla küresel pazara açılmaktır” dedi.

DETOKSFİT OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Genel olarak hem sağlık hem gıda hem de tarım sektöründe hak edilen yerde Türkiye'nin bulunmadığını dile getiren Doğan Can Polat, bu alanlarda ülkenin önünün açılması gerektiğine de sözlerinde yer verdi.  Bu sayede çok daha hızlı bir şekilde, ülke çapında ilerleme yaşanacağını ve de güçlü olunacağını dile getirdi. 

Sözlerine; “Türkiye, dünyanın en verimli ülkesi olmasına rağmen, ne yazık ki, tarım sektörü başta olmak üzere, yine de ne yazık ki, dış ülkelere bağımlıdır. Son yıllarda gerçekleştirilen organik milli tohum geliştirme çalışmalarını merak ve beğeniyle izliyoruz. Bazı yeni projeler üzerinde durulmalı, bu projeler sadece yabancı ürünlere olan bağımlılığımızı azaltmakla kalmaz, aynı zamanda dışa bağımlılığımızı da azaltabilir. Detoksfit olarak ulusal çabalarımızı temsil edecek araştırmalar ve yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. 2021 yılının ilk çeyreğinde önce Kocaeli ve sonra da İzmir'de 2021 Temmuz-ağustos ayları arasında yeni yatırımlar yapacağız.” dedi.

PANDEMİ, SAĞLIK ALANINDA HİZMET VEREN GİRİŞİMLERİ ENGELLEDİ

“2020'nin ilk çeyreğinden itibaren salgın devam etti ve tüm sektörlerde olduğu gibi sağlık sektöründe de girişimleri olumsuz etkilendi. Geçtiğimiz yıl 2020'nin başlarında salgın nedeni ile daha öncesinde planladığımız geciken yatırımlar, 2021'in ilk çeyreğinde uygulamaya konulacak. Pandeminin sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada da etkisini yitireceğine, dünyanın normale döneceğine inanıyorum.” dedi.

Detoksfit şirketi için planladığı yatırımlar için salgın nedeni ile gecikme yaşadıklarını dile getiren Doğan Can Polat, önümüzdeki yıl, 2021 ilk çeyreğinde yatırım planlarını hızlandırmayı ve de gerçekleştirmeyi planlıyor. Detoksfit şirketi olarak global pazarlara ulaşma hedefi ile emin adımlarla ilerlemektedir.

Haber Ara