Dolar

32,3325

Euro

35,1144

Altın

2.300,55

Bist

9.079,97

Doğal tedavilerin önemi

İlaçların yan etkileri ve organlarda meydana getirdiği hasar düşünüldüğünde birçok vatandaş doğal tedavi yöntemlerine başvurmaya başladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-19 17:22:38

Doğal tedavilerin önemi

Pandemi sürecinde bir kez daha farkedildi ki sağlık insanın bu dünya da sahip olabileceği en büyük maddi zenginliktir. Bu sağlık zenginliği, pek çok kez kaybedildiği zaman farkına varılıyor. Sağlık zenginliğinin farkında olan insanlarda aslında bilinçli olanlar ve bilinçsiz olanlar olmak üzere iki kısma ayrılıyor. Bilinçli olan kişilerin yediklerine, içtiklerine oldukça dikkat ederler, spor yaparlar ve herhangi bir sağlık problemlerinde en son çare olarak ilaç kullanımına yönelirler. Ancak bilinçsiz kişiler ise sağlık zenginliğinin farkındadır; ancak pek umursamandan yaşadıklarını görülür. Özellikle bu kişilerde herhangi bir sağlık sorunu olduğunda kendi kafalarına göre ilaç kullandıkları görülmektedir. Bazıları ilaç kullanımında o kadar ileri gitmektedir ki; doktora bile ihtiyaç duymadan kendisi hangi ilacı kullanacağını bilir. İşte burada halkın bilinçlenmesi gerekmektedir. Özellikle ilaç kullanım konusunda halkımızın oldukça dikkatli olması gerekmektedir.

Herhangi bir sağlık problemlerinde bilinçli bir vatandaş olarak ilaç kullanımından önce doğal tedavi yöntemlerinin olup olmadığı araştırılmadır. Doğru bir doğal tedavi yöntemi, ilaçlarının tedavilerde oluşturduğu yan etkilerin hiç birini oluşturmayacağı için oldukça iyi bir yöntemdir. Bu yüzden doğal tedavi yöntemleri dünyanın pek çok ülkesinde tekrar ön plana çıkmaktadır.

Halk arasında doğal tedavi yöntemleri ile tıp bilimi sanki birbirlerine rakipmiş gibi görülmektedir. Aslında bu doğal tedavi yöntemlerinin bilinmediğinin bir göstergesidir. Hiçbir zaman doğal tedavi yöntemleri ile tıp bilimi birbirlerine rakip olmamıştır, olamaz da. Doğal tedavi yöntemleri, bitkisel ürünler kullanarak oluşturdukları ürünler ile tedavi etmeyi amaçlar. Bu yüzden doğaldır, ürünlerde yan etki bulunmaz. Tıp bilimlerinde ise tedavide kullanılan ilaçlar kimyasal olarak üretilir. Üretilen ilaçlar pek çok tedavide daha etkili olurken, bunun yanında da yan etkileri ortaya çıkmaktadır.

30 yılı aşkın tecrübesi ile doğal tedavi yöntemleri uygulayan Yusuf Aksoy Şifalı Bitkilerin sahibi Yusuf Aksoy konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Doğal tedavi yöntemleri ilk olarak kişinin sağlığını korumaya yönelik olarak yapılır. En iyi tedavi kişinin kendisini hastalıklardan korumasıdır. Doğal tedavi yöntemleri ikinci olarak sağlık sorunu çeken hastaların tekrar sağlığına kavuşması için yapılır. Sağlık sorunu olan hastalarımızın cerrahi operasyon veya ilaç kullanmadan önce doğal tedavi yöntemlerini araştırmaları kendi menfaatlerine olacaktır. Çünkü tıp bilim insanları da gerçekten uzmanları tarafından hazırlanan bitkisel ürünlerin pek çok sağlık sorunlarına iyi geldiğini kabul etmektedirler.

"BASİT BİR İŞ DEĞİL"

Piyasada pek çok doğal tedavi yöntemlerini uyguladığını iddia eden kişiler bulunuyor. Halkımıza şunları söylemek isterim ki, bitkisel ürünler hazırlamak basit bir iş değildir. Bilgi, birikim ve tecrübe ister. Yusuf Aksoy Şifalı Bitkiler olarak biz 30 yılı aşkın tecrübemizle doğal tedavi yöntemleri içinde bitkisel ürünler kullanmaktayız. Uyguladığımız doğal tedavi yöntemleri ile saç kıran tedavisinde, böbrek taşlarının ve safra taşlarının vücuttan atılmasında başarılı sonuçlar aldık. Sosyal medya hesabımızdan, tedavide kullandığımız bitkisel ürünler ve kullanan kişilerin geri dönüşleri hakkında pek çok paylaşımlarımız bulunmaktadır. Halkımız sosyal medya hesaplarımızdan doğal tedavi yöntemlerimiz takip edebilirler.”

Yusuf Aksoy Şifalı Bitkiler'e sormak istediğiniz soruları, sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından iletebilirsiniz…

Yusuf Aksoy Şifalı Bitkiler'e soru sormak için tıklayınız...

Yusuf Aksoy Şifalı Bitkiler Instagram hesabı:

https://www.instagram.com/yusufaksoysifalibitkiler/

Haber Ara