Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Doğa Okulları'nda YGS ve LYS eğitimleri başlıyor

Doğa Okulları'nda YGS ve LYS eğitimleri başlıyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-28 10:28:03

Doğa Okulları'nda YGS ve LYS eğitimleri başlıyor
Doğa Okulları'nın 12. sınıf öğrencileri için düzenlediği YGS/LYS Hazırlık Eğitimi, 31 Ağustos'ta başlıyor. Öğrencilere, eğitim dönemi boyunca sınavlara kadar toplam bin saatlik eğitim verilecek.

Doğa Okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, sınav maratonu için 35 yıllık dershane deneyimi olan bir ekiple çalışan Doğa Okulları, yeni eğitim döneminde YGS ve LYS'ye yönelik haftanın 6 gününü kapsayan eğitim programı uygulayacak. Bu program sayesinde öğrencilerin YGS/LYS hazırlığı için kendi okulları dışında herhangi bir çözüm arayışı içinde olmalarına gerek kalmayacak.

12. sınıf öğrencileri, 31 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla başlayacak "YGS/ LYS Hazırlık Eğitimi" ile eğitim dönemi boyunca sınavlara kadar toplam bin saatlik eğitim alacak. Eğitim, etüt derslerinin yanı sıra öğrencilerin eksiklerini belirleyen dijital asistan ve online ödev sistemiyle desteklenecek. Hazırlık dönemi boyunca başarısı düzenli olarak takip edilen öğrencilerin, Türkiye genelindeki başarı sıralaması da tespit edilecek.

YGS/LYS Hazırlık Eğitimi'nin ilk etabı 3 hafta sürecek. Günde 6 saat olmak üzere toplamda 90 saat sürecek ilk etap eğitimi, 12. sınıf öğrencilerinin tüm hazırlık dönemi için temel oluşturacak. Öğrencilerin 3 hafta sonunda geldikleri aşama, 18 Eylül'de düzenlenecek sınavla test edilecek.

- "Özel eğitmenler eşliğinde hazırlık"

Hazırlık sürecinin en önemli unsurlarından olan eğitim materyallerinin içeriğine özel önem veren Doğa Okulları, tüm içeriğin, özellikle yaprak testler ve deneme sınav sorularının YGS/LYS'den çıkan sorularla tamamen uyumlu olmasını sağladı. 11. sınıflara yönelik 9 deneme sınavı, 12. sınıflara yönelik de 35 deneme sınavı hazırlandı.

Doğa Okulları'nda ayrıca sadece 11. ve 12. sınıflardan sorumlu olacak özel birimler kuruldu. Bu birimlerdeki eğitmenlerden oluşacak koçlar, öğrencilerin sınavlarla ilgili her türlü sorunlarıyla ilgilenecek. Öğrenci koçları, konuyu öğrenmede güçlük yaşama, motivasyon eksikliği, sınav kaygısı gibi temel sorunlara çözüm bulurken, her bir öğrencinin bireysel başarısını da takip edecek. Öğrenciler, YGS/LYS için bilgi olarak donanımlı, psikolojik olarak da hazır hale getirilmeye çalışılacak.

Haber Ara