Dolar

32,3654

Euro

35,0198

Altın

2.324,97

Bist

9.079,97

DJ Cenk Gürsoy 'Günümüzde Sahne ve Eğlence Dünyası Zor Günler Yaşıyor'

Eğlence dünyasında adından söz ettiren başarılı DJ ve Prodüktör Cenk Gürsoy pandemi döneminde zor günler yaşayan sahne emekçileri ve sanatçıların durumunu değerlendirdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-31 14:25:31

DJ Cenk Gürsoy 'Günümüzde Sahne ve Eğlence Dünyası Zor Günler Yaşıyor'

DJ Gürsoy "Pandemi döneminden önce bile çokça sıkıntı yaşayan emekçi abi ve kardeşlerimiz bir senedir işsiz ve ne yazık ki bazıları artık tükenme noktasına gelmiş durumda. Buna rağmen hala üretmeye istekli müzisyenlerin olduğunu görmek ve bilmek bana umut veriyor. Türk Müzik Endüstrisi birçok ülkeye göre geri kalmış olsa da tabuları yıkmak isteyen birçok genç yetenek var ve artık günümüzü değil geleceği düşünüp adımlarını ona göre atıyorlar. Geleceğe yapılan yatırımın meyvesini alabilir miyiz bilmem fakat bugün yerimizde saymaktansa geleceğe atılan soyut adımlar daha umut verici." Şeklinde konuştu.

Başarılı DJ Cenk Gürsoy, şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Afeta isimli parçasına yaptığı ve ardından da Emir Can İğrek'in “Sapa” isimli parçasına yaptığı remixlerle Türkiye'nin en önemli eğlence mekânlarından Jolly Joker'in "2020 yılının en iyi 10 Türkçe Remix'i" adlı listesine 2 parça sokan tek isim olmuştu.

"Pandemi döneminde her sanatçı gibi bende işsiz kaldım ve uzun süredir ne yapabilirim diye düşünüyordum. Hayatımı müzik üzerine kurmuşken farklı bir sektör olan tekstil üzerine düşünmeye başladım. Üniversitedeyken Part Time mağazacılık sektöründe çalışıyordum ve orada edindiğim tecrübeleri de kullanarak kendi tarzımı yansıtacak bir marka kurmaya karar verdik. Kısa sürede "APESHIT" markasını kurduk ve hazır giyim sektörüne önümüzde ki günlerde açılmayı planlıyoruz." şeklindeki açıklamalarıyla Cenk Gürsoy, kendisini sadece sahne sanatları ile kısıtlamadığını ifade etti.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara