Dolar

32,5066

Euro

34,9897

Altın

2.436,01

Bist

9.716,77

Diziler neden yayınlanmıyor, ne zaman yayınlanacak?

Diziler ne zaman yayınlanacak? Sorusu izleyiciler tarafından sosyal medyada çok konuşuluyor. Her sene yeni yılda diziler bir hafta araya girerken bu sene kaç hafta araya gireceği belli oldu? İşte son gelişmeler.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-08 20:32:36

Diziler neden yayınlanmıyor, ne zaman yayınlanacak?

Son günlerde en çok konuşulan konulardan olan dizilerin neden yayınlanmadığı? Konusu cevabını buldu . Kanallarda yayınlanan diziler yapımcılar ve kanal sahipleri bu konu hakkında ortak bir karar aldı işte son detaylar.

DİZİLER NE ZAMAN YAYINLANACAK

Tüm dizilerin ekranlarda yer almaması izleyicide merak uyandırdı. Her sene olduğu gibi bu yıl da yılbaşı nedeniyle dizilere ara verildi. Ancak önceki senelerde dizilere 1 hafta ara verilirken bu sene 3 hafta ara verildi. Buna göre tüm dizilerin yeni bölümleri 21 Ocak'tan itibaren yayınlanmaya başlayacak.

GÜLSE BİRSEL AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Diziler 3 hafta neden yayınlanmayacak? Sorusunun cevabı merak konusu oldu. Ocak ayında TRT 1 dışındaki kanallarda dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Bunun sebebini Jet Sosyete'nin senaristi Gülse Birsel açıkladı. Birsel, "Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!" dedi.

TRT 1‘DE DİZİLER YAYINLANMAYA DEVAM EDECEK

TRT 1, tüm kanalların aldığı ortak karara dahil olmadı. Bu sebepten dolayı TRT 1 ekranlarında yayınlanan diziler Ocak ayında bir haftalık aranın ardından sonra yayınlanmaya devam edecek.

Haber Ara