Dolar

32,5353

Euro

34,8587

Altın

2.424,72

Bist

9.703,41

Diyarbakır: Hopa'ya yardıma hazırız

Diyarbakır ve Van büyükşehir belediye eşbaşkanları, Hopa halkı ile dayanışma içinde olduklarını duyurdu, 'Her türlü yardıma hazırız' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-25 13:45:18

Diyarbakır: Hopa'ya yardıma hazırız

Ajansların haberine göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan'ı arayarak, geçmiş olsun dileğinde bulundu, yardıma hazır olduklarını belirtti. Anlı, telefonda görüştüğü Belediye Başkanı Cihan'a, yaraların sarılması için arama kurtarma ekiplerini ve gıda malzemelerini bölgeye göndermeye hazır olduklarını kaydetti. Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ise öneriden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Cihan'ın ihtiyaç olması halinde talep edeceklerini ifade etmesi üzerine Eşbaşkan Fırat Anlı, arama kurtarma, sivil savunma ekiplerini Hopa'ya destek için hazır tuttuklarını sözlerine ekledi.

2011 yılında depremin yıktığı Van'dan da Hopa halkına dayanışma mesajı geldi. Van Büyükşehir Belediyesi, Hopa halkına geçmiş olsun dileklerini iletti, "Belediye olarak Hopa halkıyla dayanışma içerisinde olduğumuzu belirtiyor, halkımızı Hopa halkıyla dayanışmaya çağırıyoruz." dedi.

Haber Ara