Dolar

32,5911

Euro

34,7368

Altın

2.497,78

Bist

9.524,59

Diyarbakır'da kaybolan 14 yaşındaki çocuk

Silvan ilçesinde hayvan otlatırken kaybolduğu belirtilen 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ı arama çalışması sürüyor- Kaymakam Adem Çelik:- 'Yusuf'un İstanbul'da görüldüğü ile ilgili iddialar araştırılıyor. Jandarma, İstanbul ile irtibata geçerek, görüldüğü söylenen yerlerdeki güvenlik ve MOBESE kameralarının görüntülerini istedi'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-07-04 16:35:33

Diyarbakır'da kaybolan 14 yaşındaki çocuk
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hayvan otlatırken kaybolduğu belirtilen 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ı arama çalışması devam ediyor.

Silvan Kaymakamı Adem Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Temmuz'da hayvan otlatırken kaybolduğu belirtilen 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ı bulmak için AFAD, UMKE ve jandarma ekiplerinin çalışmasının sürdüğünü söyledi.

AFAD'ın sosyal paylaşım sitesine bir vatandaşın gönderdiği mesajda Yılmaz'ı İstanbul'da bir fırında gördüğünü belirtmesi üzerine çalışma başlatıldığını kaydeden Çelik, İstanbul ile iletişime geçtiklerini belirtti.

"Yusuf'un İstanbul'da görüldüğü ile ilgili iddialar araştırılıyor. Jandarma, İstanbul ile irtibata geçerek, görüldüğü söylenen yerlerdeki güvenlik ve MOBESE kameralarının görüntülerini istedi." ifadelerini kullanan Çelik, görüntüleri aileye göstereceklerini kaydetti.

Çelik, şöyle konuştu:

"Yusuf Yılmaz ile ilgili yapılan paylaşımın altına İstanbul'dan bir kişi mesaj yazdı. Bu kişi, Yusuf'un İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde gördüğünü, aç olduğunu söyleyen çocuğa fırından ekmek verildiğini yazdı. Jandarma ekipleri, söz konusu mesajı yazan kişiyle irtibata geçerek, soruşturmayı derinleştirdi ve durum savcılığa bildirildi. Bu gelişme üzerine jandarma, İstanbul ile irtibata geçerek, Beylikdüzü'ndeki MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini istedi. Bu görüntüler geldikten ve yakınlarına izletildikten sonra o olup olmadığı belli olacak ama bir yandan da arama çalışmaları sürüyor."

Haber Ara