Dolar

32,3639

Euro

35,0278

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

Divan Pastaneleri’nin Taşdelen Üretim Tesisi TSE Covid-19 Belgesi Aldı

Tesis, TSE Covid-19 Belgesi almaya hak kazandı. Yeni normal dönemde “Divan Demek Güven Demek” anlayışıyla misafirleriyle buluşan Divan Pastaneleri, üretimde de sağlık ve hijyen uygulamalarını en üst seviyede tutuyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-10 12:55:45

Divan Pastaneleri’nin Taşdelen Üretim Tesisi TSE Covid-19 Belgesi Aldı

Üretim alanında birden çok önemli belgesi bulunan Divan Pastaneleri'nin Taşdelen Üretim Tesisi, yeni normal dönemde aldığı tedbirler çerçevesinde TSE Covid-19 Belgesi'nin sahibi oldu. “Divan Demek Güven Demek” anlayışıyla misafirleriyle buluşan Divan Pastaneleri, her zaman olduğu gibi bu süreçte de sağlık ve hijyen uygulamalarını en üst seviyede tutarken aynı zamanda BRC, ISO 9001 ve ISO 22000 Kalite ve Gıda Güvenliği, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji önetim Sistemi ve Helal Belge gibi sahip olduğu dünya sertifikalarının ışığında önlemlerini hayata geçiriyor.

Önce güvenlik bilinciyle hareket

Çalışanlarının, misafirlerinin sağlığını ve güvenliğini önceliği olarak gören Divan Pastaneleri, Gıda Güvenliği sistemlerinin bütününü oluşturan hizmetlerini sürdürüyor. Divan Pastaneleri'nin yeni dönemde aldığı tedbirler arasında; Covid-19 pandemi eğitimi almış çalışanlarının belirtilerinin kontrol edilerek işe başlamadan önce ateşlerinin ölçülmesi, sağlıklı olduğu belirlenen personelin hijyenik kıyafet ve malzemelerle işe başlaması, çalışanların ellerini düzenli olarak dezenfekte etmesi, maske ve koruyucu ekipmanlar kullanan çalışanların bu malzemelerin sürekli olarak dezenfeksiyonunu ve değişimini sağlaması yer alıyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara