Dolar

32,3674

Euro

34,9570

Altın

2.325,29

Bist

9.079,97

Dışişleri Bakanlığı: 'Atatürk heykeline asılan bez parçası şanlı tarihimize gölge düşüremez'

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, 'Vaşington Büyükelçiliğimiz konutu önünde bulunan Atatürk heykeline asılan bez parçası Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına ve şanlı tarihimize bu gibi çirkin eylemlerle gölge düşürülemeyeceği muhakkaktır' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-29 20:45:32

Dışişleri Bakanlığı: 'Atatürk heykeline asılan bez parçası şanlı tarihimize gölge düşüremez'
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Vaşington Büyükelçiliğimiz konutu önünde bulunan Atatürk heykeline asılan bez parçası Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına ve şanlı tarihimize bu gibi çirkin eylemlerle gölge düşürülemeyeceği muhakkaktır" dedi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye'nin Vaşington Büyükelçiliği konutu önünde bulunan Atatürk heykeline asılan bez parçası hakkındaki soruya verdiği cevapta, "Dünya tarihindeki müstesna konumu tartışmasız olan Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına ve şanlı tarihimize bu gibi çirkin eylemlerle gölge düşürülemeyeceği muhakkaktır. Bu menfur eylemin failleri hakkında soruşturma başlatılması için Vaşington Büyükelçiliğimiz tarafından ABD makamları nezdinde gerekli girişimler yapılmıştır" dedi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara