Dolar

32,5938

Euro

34,7271

Altın

2.497,23

Bist

9.524,59

Disipline sevk edilen MHP'li vekilden 'İYİ Parti'ye geçecek' iddiasına yanıt

Geçtiğimiz gün disipline sevk edilen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti'den aday olacağı iddialarına yanıt verdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-04 12:27:52

Disipline sevk edilen MHP'li vekilden 'İYİ Parti'ye geçecek' iddiasına yanıt

MHP'den kesin ihracı istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, hakkında çıkan iddialarla ilgili konuştu. MHP'den ihraç edilmesinin ardından, İYİ Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Usta, "Bana ulaşan bir şey yok, beni yıpratmak için tezvirat yapılıyor" dedi.

Habertürk'ten Ömer Topsakal'ın haberine göre, eski MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta kesin ihraç istemi ile Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Gerekçe ise, "Cumhur İttifakı aleyhine yaptığı açıklamalar" olarak gösterildi.

Usta hakkındaki disiplin sürecinin başlamasının ardından da kulislerde bazı iddialar konuşulmaya başladı. O iddialardan biri de Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, MHP'den ihraç edilmesinin ardından İYİ Parti'ye katılacağı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı yönündeydi.

Usta, bu konuya ilişkin kendisine ulaşan bir bilginin olmadığını söyledi. İYİ Parti'ye geçeceği iddialarını yalanlayan Erhan Usta, "Bunların tamamı tezvirat, beni yıpratmak için yapılıyor" dedi.

Haber Ara