Dolar

32,4985

Euro

34,5748

Altın

2.476,14

Bist

9.550,70

Diriliş Buluşmaları yeniden başlıyor

İHH ve çeşitli STK’ların işbirliğiyle organize edilen “Diriliş Buluşmaları” adlı konferanslar serisinin ikincisi 20 Kasım Cuma günü saat 18.00’da Malatya’da gerçekleşecek

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-18 10:38:32

Diriliş Buluşmaları yeniden başlıyor

İslam alimleri, her ay farklı bir şehirde buluşarak belirlenen bir konuda ortak mesajlar veriyor. İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın açılış konuşmasını yapacağı Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek programa Ebubekir Sifil, Nureddin Yıldız, Abdulmetin Balkanlıoğlu, İhsan Şenocak, Muhammed Emin Yıldırım ve Faruk Beşer konuşmacı olarak katılacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Sahn-ı Seman İslamî İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, Sosyal Doku Vakfı, Siyer Vakfı, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi'nin (İFAM) işbirliğiyle Türkiye'nin 12 şehrinde düzenlenen konferanslar serisi “Diriliş Buluşmaları” adı altında gerçekleştiriliyor.

İlk konferans Kayseri'de yapıldı

Her ay farklı bir şehirde yapılan yapılacak konferansların ilk olarak Kayseri'de gerçekleştirilmişti. Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan ilk konferansın konusu "Kudüs ve Mescid-i Aksa" olarak belirlenmişti. Kayseri'deki konferansa Yozgat, Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerinden de yoğun bir katılım oldu.

Diriliş Buluşmaları Malatya Buluşması

Yer: Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonu

Tarih: 20 Kasım Cuma

Saat: 18:00

Haber Ara