Dolar

32,3289

Euro

35,0645

Altın

2.300,82

Bist

9.042,15

Dink cinayeti sanığı Erhan Tuncel'den FETÖ açıklaması!

Dink cinayeti davası sanıklarından Erhan Tuncel sosyal medya hesabından bazı açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-16 18:16:36

Dink cinayeti sanığı Erhan Tuncel'den FETÖ açıklaması!

Tuncel, "Her şeyin doğrusunu Allah bilir diyerek sözümüze başlayalım. Bugün itibariyle on binlerce sayfalık, Dink dava dosyasını okudum ve şaşırdım" ifadelerini kullandı ve tweet dizisiyle iddialarını şöyle sıraladı:

"Dün sayın başbakanın; Gezi olayları ve de; 17-25 darbe girişiminde bulunan yapıyla, vatan sevdalılarının birlikte mücadele etmesi gerektiği açıklamasını heyecan ve umut içinde izledim. Yıllardır bu olayların içerisinde, bazen aktör, kullanılmak istenen kişi ve bazen de mağdur olarak saf tuttum. Başbakan haklıydı ancak; hükümet şu ana kadar dostunu düşmanı ayırt edememişti. Hep sahte kahramanlar türemişti. Önceden bu kirli yapıyla ve benden rol çalan ahmaklarla, hesaplaşacağım sözünü vermiştim. Oda TV, bu sözümü haberleştirmişti kamuoyunda geniş yankı bulmuştu. Başbakan haklıyıdı, fetö döktüğü gözyaşları ve vaazlarıyla başta sayın Erdoğan olmak üzere on binlerce Anadolu evladını kandırmıştı ve on binlerce Anadolu evladı vatana ve dine hizmet ettiğini zannederken, fetö ülkemizdeki ihanet ağını örüyordu. 17 Ekim 2013 tarihinde tutuklama kararım çıktığında, tutuklandığım gün slogan atmıştım. Adnan Menderes'in idam edildiği gün tutuklandım. O dönemde ne dediğim anlaşılamamıştı,ancak; verdiğim mesaj açıktı=bir darbe girişimi olacak=bir belge açıklamak istiyorum. Mahkeme de yaptığım; 03.12.2013 tarihli bu açıklama sonucu; fetönün tüm planları alt üst olmuştu.

"HRANT DİNK SUİKASTİ FETÖ'NÜN KALBİYDİ"

Belgede yazanlar sonucu fetö yapılanması tedirgin olup, seçimlere 3 gün kala planladığı darbe girişimi 17/25 aralık tarihine çekmek zorunda kalmıştı. Bir çok gazetecinin köşe yazısında Erhan Tuncel'in açıklamalarına misillime olarak 17-25 aralık soruşturması yapıldı diye yazmıştı. Tüm dosyayı okuyunca taşlar tam yerine oturdu.İddialarım ve kuşkularım tamamen gerçekti. Ancak ben o dönem Fettullah'ın bir imam olduğunu böyle bir ihanetin içinde olamayacağını kendi polis şeflerinin yaptığını düşünüyordum. Dosyayı detaylı okuyunca çıbanın başı olduğunu anladım. Fetö beni yıllarca öldürtmeye çalışmıştı ve kişisel yeteneklerim akrabalarım, dostların desteği ve Allah'ın taktiriyle hayatta kalmayı başarmıştım. Öldürtmek istemelerinin nedeni çok açıktı şahit olduğum olaylar ve fetönün oyunlarını bozmamdı. Hrant Dink suikasti Fetö yapılanmasının kalbiydi sökülüp atılırsa yaşama şansı kalmıyordu.Yapının çalışma şekliydi belliydi iftira at, sahte belge düzenle kamuoyunda algı oluştur, tutuklat, medyaya servis et, insanların özgürlüklerini elinden al, isimlerini kirlet. Bu sistemi Türkiye'de ilk olarak bana Dink suikastinde uygulamışlardı.

TUTUKLANACAĞIMI BİLİYORDUM

Hayat kurtaran kahraman iken birden kamuoyunda can alan katil olmuştum engellemeye çalıştığım cinayetin azmettiricisi olmuştum. Zaman en adil hakemdir. Zaman geçmiş ve masum olduğum, istikbalimi ve gençliğimi bedel vererek masum olduğum anlaşılmıştı.Ancak tekrar beni kullanmak istemeleri istihbaratçıların sonu olmuştu.İstihbaratçılar psikolojik olarak darbe de kullanmak için beni hazırlıyorlardı. Ben kurdukları tuzağın farkına vardığımda hem oyunlarını bozmuştum Muammer Akkaş'la tartışmış kendisinin de bu yapının içinde olduğunu sorgumda yüzüne karşı söylemiştim (belgesi mevcuttur kasım 2013 tarihli) ve bunun sonucunda başta mahkeme de açıklama yaparak iddialarımı delillendirmiştim. Fetö nün yaptığı operasyonlar sonucu tutuklananlar ileri ki günlerde tahliye olmuştu. Bülent Arınç'a sahte suikast ihbarı sonucu kozmik odaya girilmişti. Kozmik oda devletin sırlarının saklandığı yerdi. Bunun amacı fetönün ileride yapacağı darbe ve de ötüken operasyonuna zemin hazırlamaktı.Ve beni yurt dışına çıkarıp Türkiye aleyhinde kullanmak istiyorlardı benim için ağır bir süreçti sık sık sahte belgelerle kurgu operasyonlarla gözaltına alınıyordum (belgeler mevcuttur) yurtdışı. Çok cazipti ancak Türkiye'yi milli yapının tutuklanarak sonuçlanacak darbe tehlikesi bekliyordu. Tutuklanacağımı biliyordum. Ülkemde kalıp savaşacaktım. İnce bir hamle yaparak planlarını altüst ettim (o dönemde Cemaat Türkiye'deki en güçlü yapıydı) MİT TIR'larını durdurarak Ak Parti yöneticilerini lahey de yargılatmayı, Oslo Dink suikastı ve diğer operasyonlarıyla hükümeti yüce divanda yargılatmayı planlıyorlardı.

ÖZEL KUVVETLERE OPERASYON

En önemlisi özel kuvvetlere ötüken operasyonu yaparak milli yapıyı tutuklatacaklardı. Bu konuda Meclis'e defalarca gensoru verildi.(2013) Şimdi incelediğim dosyalarda yüzlerce sahte belge, kayıt, tanıkla operasyonu nasıl yapacaklarını dehşetle okudum ve tüm şüphelerim doğru çıktı. Acaba bu hukuksuzlukları ve hak ihlalleri kamuoyuyla paylaşılınca dünya kamuoyunun tavrı ne olacak.dost acı söyler; yüzüne gerçekleri söylemeyen sahte dosttur.Sayın başbakan sormak zorundayım hükümetinizin en sıkıntılı dönemlerinde en kritik hamleleri ben yaptım ve kimse de yanımda yoktu, bu sayede hem darbe den kurtuldunuz hem de tüm ekonomik ilişkileri kendinize dokunulmazlık zırhı kazandınız. Bize ne oldu hasta ailemin evine kadar ipotek ettirerek gençliğimizi ikbalimizi feda ederek başımıza gelmedik işi kalmadı. Suikastlar sahte operasyonlar ismimizi kirletme operasyonları itibarsızlaştırma yalnızlaştırma kilitleme operasyonları defalarca yapıldı. Polis şefleri kendilerine ulaşmamak için defalarca sahte operasyonlar yaptılar.şimdi bakıp gülüyorum daha kapsamlı devlete hizmetleri yazarsam günler geçer ve her zaman söylüyorum Türkiye'ye hizmet ederseniz ve devlete faydanız olursa başınıza gelmedik iş kalmaz bu iddiamın aksini de kimse ispat edemez.Şimdi herkes bana diyor devlete faydan olursa sonun böyle olur. Yazık ettin kendine niye devlete hizmet edelim şimdi bakıyorum yüzlerce kişi Erhan Tuncel'den rol çalıyor ben bu hamleleri yaptığım zaman tek başınaydım. Ve herkes sırtını dönmüştü. Şimdi bakıyorum devlet için hiç bir şey yapmamış insanlar devletin imkan ve kabiliyetlerinin sefasını sürüyor ve bizde cefa çekmeye devam ediyoruz.siz dostunuzu düşmanınızı iyi seçin ki size gerçekten sahip çıkacak benim gibi insanlar yanınızda olsun. çekmeye devam ediyoruz.siz dostunuzu düşmanınızı iyi seçin ki size gerçekten sahip çıkacak benim gibi insanlar yanınızda olsun.

Erhan Tuncel 13.06.2016"

55_1

 

Haber Ara