Dolar

32,4948

Euro

34,8568

Altın

2.485,01

Bist

9.530,47

Din görevlilerinden haftaya özel klip

Bursa'nın Nilüfer İlçe Müftlüğü personeli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir tasavvuf müziği eserini kentin tarihi ve turistik mekanlarında seslendirerek klip hazırladı

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-02 15:04:12

Din görevlilerinden haftaya özel klip
Bursa'nın Nilüfer İlçe Müftlüğü personeli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kentin farklı noktalarında seslendirdikleri tasavvuf müziği eserine klip çekti.

Yönetmenliğini Bursa İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörlüğünün gönüllü üyesi Uludağ Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık öğrencisi Fatih Eyi'nin yaptığı klip, kentin tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü mekanlarında görüntülendi.

Klipte, Nilüfer İlçe Müftülüğü personeli bir tasavvuf müziği eserini seslendirerek Camiler ve Din Görevlileri Haftasına dikkati çekti.

Klibin sonunda Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet Öz'ün hafta nedeniyle yayınladığı mesaja da yer verildi.

Öz, mesajında, şunları kaydetti:

"Bazen bir öğretici oluyor din görevlisi, bazen bir yol gösterici. Amaçları hep aynı vatana millete hizmet, iyiyi göstermek, kötülükten uzaklaştırmak. Biz Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olarak bu yola ömrümüzü adadık. İnsanlığa ve tüm canlılara İslam'ın sıcaklığını ve güvenilirliğini hissettirmek çabası içerisinde vazifemize devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Resmi olarak görevimiz bitse bile, şunu çok iyi biliyoruz ki; mihrap ehlinin emekliliği olmaz. Yeryüzünde Allah'a ibadet için inşa edilmiş ilk mescid olan Kabe ile başlayıp, İslam'ın ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa ile yükselen ve sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in yapımında bizzat çalıştığı Mescid-i Nebevi ile taçlanan camilerimize ve ömürlerini din hizmetine adayan, gönüllerini Allah'ın evlerine bağlayan tüm din gönüllüsü kardeşlerimize saygıyla, hepsinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum."



Haber Ara