Dolar

32,5841

Euro

34,8229

Altın

2.415,53

Bist

9.645,02

Dilipak'tan Kılıçdaroğlu'na tepki

Katar krizi sonrası AK Parti’ye “İhvan’dan desteğinizi çekin, Rabia’dan vazgeçin” diyen Kılıçdaroğlu’na, Dilipak’tan sert tepki geldi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-08 13:25:55

Dilipak'tan Kılıçdaroğlu'na tepki

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin Katar krizine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, İhvan'dan desteğinizi çekin, Rabia'dan vazgeçin” şeklinde konuşmuş ve ‘Rabia' işaretini 'terör simgesi' olarak nitelemişti.

Yeni Akit Yazarı ve Rabia Platformu Sözcüsü Abdurrahman Dilipak'tan Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine tepki geldi.

Rabia'nın “kardeşlik, özgürlük ve haksızlığa karşı direnişin yükselen sesi” olduğunu söyleyen Dilipak, “Kılıçdaroğlu'nun sözleri, kabul edilemez, utanç verici, şecaat arze deyim derken kendi günahını açıklamıştır. O sahibinin sesi. CHP'nin başına nasıl geldiğini biliyoruz” dedi.

"FETÖ'YLE İLİŞKİSİNİ SORGULASIN"

Dilipak, “Kılıçdaroğlu'nun Rabia'yı terörle ilişkilendirme yerine aynaya bakıp DHKP-C, PKK ve FETÖ'ye yönelik yakınlığını sorgulasın. PKK'lı ve DHKP-C'li teröristlerin cenazelerine giden milletvekillerini sorgulasın. Oturduğu koltuğa nasıl geldiğini, hangi kumpas ve entrikalarla o koltukta oturduğunu açıklasın” diye konuştu.

"DARBECİ SİSİ'NİN SESİ!"

“Rabia, bir kardeşlik, özgürlük, haksızlığa karşı direnişin yükselen sesi” tarifini yapan Dilipak, “Kılıçdaroğlu, sahibi konumundaki darbeci Sisi ağzını kullanıyor. Rabia mazlumların sesi iken Kılıçdaroğlu darbeci Sisi'nin sesi. Bizler Mısır halkından yanayız ama Kılıçdaroğlu her zaman olduğu gibi darbecilerden yana. PKK, DHKP-C ve FETÖ'nün avukatlığını yapan Kılıçdaroğlu, bugün çıkmış darbeci Sisi'nin avukatlığını üstleniyor” dedi.

 

Haber Ara