Dolar

32,6007

Euro

34,8106

Altın

2.490,34

Bist

9.468,33

Dilipak'tan FETÖ yorumu: Kimse 'bizde yok' demesin

'Kimse bizde yok, kalmadı demesin. Bakanlık, meclis, parti, belediye, özerk kurum, holding, STK farketmez. “Biz de yok” diyenlere dikkat edin. Ve bunların çoğu bugün suret-i haktan gözüküyorlar.'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-12 15:54:42

Dilipak'tan FETÖ yorumu: Kimse 'bizde yok' demesin

Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde "Hâlâ, meclis, hükümet, parti, yargı, piyasa, STK, üniversiteler, finans, bilişim, borsa ve diğer finans dünyası ile ilgili kurumlar hâlâ bir ölçüde bu adamların kontrolünde" diye yazdı.

İşte dilipak'ın yazısının ilgili kısmı:

Hâlâ, meclis, hükümet, parti, yargı, piyasa, STK, üniversiteler, finans, bilişim, borsa ve diğer finans dünyası ile ilgili kurumlar hâlâ bir ölçüde bu adamların kontrolünde. Düşünsenize Cumhurbaşkanının bütün yaverleri bunlardan.. Deşifre oldular. Milletin öfkesinden korkuyorlar. Teolojileri çöktü.

Bütün kurumlarda genel sekreterlikler, finans ve muhasebe, bilişim, insan kaynakları, teftiş kurumları büyük ölçüde bunların elinde. Düşünsenize Cumhurbaşkanının yaverlerinin tümü kripto çıktı!

Durumun vahametini anlamak için son bir örnek. 8 Mayıs 2017 tarihli bir haber: “Tutuklanan hakim bakın kim çıktı! Meslekten ihraç edilip haklarında gözaltı kararı verilen 23 hakim ve savcıdan 5'i tutuklandı. Önceki günlerde rüşvet alan hakim H.A'yı tutuklayan hakim M.Ö. de terör örgütü FETÖ soruşturmasında tutuklandı. Hakim Ö.'nün mahkemede sorgu yaptığı sırada gözaltına alındığı ve ifadesinde “etkin pişmanlık hükümlerinden” faydalandığı ortaya çıktı. FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, HSYK tarafından meslekten ihraç edilen 23 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verilmişti. Tutuklananlardan, rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı H.A ile avukat S.B'yi tutuklayan Sulh Ceza Hakimi M.Ö. de 5 hakim arasında yer aldı.. Öte yandan; Hakim Ö. ile tutuklanan Bilecik Sulh Ceza Hakimi K.B.'nin mahkemede sorgu yaptıkları sırada gözaltına alındıkları öğrenildi. Rüşvet alan hakimi tutuklayan hakim olan M.Ö.'nün etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak örgüt hakkında bildiklerini ifadesinde anlattığı ortaya çıktı. Bilecik hakimi K.B.'de ise FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock tespit edildi. Boyraz'ın babasının adına kayıtlı olan telefona ByLock yüklediği tespit edildi. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda görevli 1 savcı ve 2 hakimin de soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.”

Kimse bizde yok, kalmadı demesin. Bakanlık, meclis, parti, belediye, özerk kurum, holding, STK farketmez. “Biz de yok” diyenlere dikkat edin. Ve bunların çoğu bugün suret-i haktan gözüküyorlar. “Kraldan fazla kralcılar”. Kendilerine karşı olan ya da eskiden beraberken bugün gerçekten bu yapıdan ayrılanları ihbar edip yerine kendi kripto elemanlarını yerleştiriyorlar. Bunlarla kopmaz menfaat ilişkileri içine girenlerin sesi çıkmıyor. Hem FETÖ'den, hem devletten korkuyorlar. Bunların ellerinde kasedi olan, tehdit ve şantaja açık birçok kişi ve kurum da aynı durumda.

Sapla samanı karıştırmadan ve öfkemize teslim olup, adalet çizgisini aşmadan kararlılık ve cesaretle bu yapının üzerine gitmek zorundayız. Selam ve dua ile..

 

Haber Ara