Dolar

32,5431

Euro

34,8739

Altın

2.437,00

Bist

9.645,02

Dilipak: FETÖ'nün kadrosunda şeyh de var fahişe de

Abdurrahman Dilipak, FETÖ'nün yapısına dair değerlendirmelerde bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-14 21:09:27

Dilipak: FETÖ'nün kadrosunda şeyh de var fahişe de

TIMETURK|HABER MERKEZİ

Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, "FETÖ'cü olmayan FETÖ'cüler" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dilipak, yazısında FETÖ'nün iç yapısına dair "FETÖ'cü deyince herkes dini bir topluluk düşünüyor. Ateistler, agnostikler, Hristiyanlar, Masonlar, Yahudi topluluklar da var bu yapıda." dedi.

"Hep diyorum, bunların kadrosunda şeyh de var fahişe de. O kadarla da kalmaz, haham da var papaz da." fadelerini kullandı.

Dilipak'ın yazısından ilgili kısım şöyle;

"FETÖ'cü olmayan FETÖ'cü ne demek?

Ahmet Altan, Mehmet Altan FETÖ'cü mü? Gerçekten Gülen'in kerametine inanıyor mu insanlar. Sadece bunlar değil, daha bir sürü adam. Bunların dinle, İslam'la bir işleri yok.

Altan kardeşler, dünya barışı ve demokrasi için İslam dünyasının demokratikleştirilmesi projesine destek vermek adına profesyonel bir şekilde, bu projeyi destekleyen uluslararası sistem tarafından, sisteme eklemlenmiş profesyonel elemanlardır.. Yani, adamlar inanmadıkları bir dinin dönüştürülmesi için uluslararası sistemin içimizdeki adamlardır. Görevleri FETÖ'ye destek vermektir. Bu tipler aramızda o kadar çok ki! Sağ, sol, liberal, Alevi-Sünni, her kesimden bu tip insanlar var. Neticede kârlı bir iş. Bu da bir ihale.. Sonunda servet ve iktidar var. Heyecan verici bir iş üstelik. Uluslararası sistemi karşınıza değil, arkanıza alıyorsunuz..

FETÖ deyince siz sanıyorsunuz ki, altta ibadet ortada ticaret, üst katta ihanet var. Tamam da gerçek bundan ibaret değil.

FETÖ'cü dediklerinizin bir kısmı bu işe bir şekilde inanarak bu yapıda yer alıyor ya da kripto. Bir kısmı profesyonel, menfaat ilişkisi sonucu bir şekilde bu işe bulaşmış, önce hem din, hem dünyayı kazanacağım derken, yakayı kaptırmış, geri dönüşü olmayan bir yola girmiş kişililer. Bir kısmı ise tehdit ve şantajla, bal tuzakları ile bu kirli oyuna dahil edilmiş insanlar.

FETÖ'cü deyince herkes dini bir topluluk düşünüyor. Nasıl Altan kardeşler din ve diyanetle hiç ilişkileri olmadığı halde bu yapı ile ilişki içinde ise, ateistler, agnostikler, Hristiyanlar, Masonlar, Yahudi topluluklar da var bu yapıda.. Tabi bunların bir kısmına FETÖ'cü demek pek doğru olmayabilir. Ama FETÖ'nün bağlı olduğu yere bağlı insanlar bunlar.

Hep diyorum, bunların kadrosunda şeyh de var fahişe de. O kadarla da kalmaz, haham da var papaz da. Komünist de var, faşist de.. Hepsi de tek yekûn için toplanıp bölünür."

Haber Ara