Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

'Devleti tanımayanlar hukuk karşısında layığını bulacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, ifade vermeye gitmeyen HDP'ye operasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-05 20:49:17

'Devleti tanımayanlar hukuk karşısında layığını bulacak'

TİMETURK | HABER MERKEZİ

İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan Bulgurca Meydanı'nın açılışında konuşan Hotar, şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNE ATIF YAPTI

"Seçimle gelen teröre ışık yakmaz, teröre geçit vermez. Seçimle gelen sırtını gayri kanuni mihraklara dayadığını bir de insanların gözüne baka baka söylemez, söyleyemez. İşte o zaman ne derler; 'Ya kuzgun leşe ya devlet başa' derler. Seçimle gelen seçilirken verdiği vaatleri yerine getirmek zorundadır. Seçimle gelen parti, bulunduğu yörenin eksikliklerini gidermeye çalışmalıdır.

Bugün geldiğimiz noktada devlete kafa tutanlar, hukuku tanımayanlar, teröre ışık tutanlar, ülkeyi bölmeye çalışanlar ve bütün bu yaptıklarını her geçen gün dozunu arttırarak şımarıklık içerine girenler, inşallah hukuk karşısında layığını bulacaklar.

Bu ülke dünyanın öbür ucundan gelen düşmanlara geçit vermemiş. Çanakkale'nin örneği dünyanın hiçbir yerinde yok. Kurtuluş Savaşı'nda herkes omuz omuza savaşmış, ülkesini kurtarmış, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde insanlar ellerinde çakı olmadan tankların, jetlerin karşısında durmuş, şehit, gazi olmuş. Böyle bir millete geleneğinde, inancında olmayan hiçbir şey dayatamazsınız. Kabul ettirmeye çalışırsanız, devletin gücünü karşınızda görürsünüz."

Haber Ara