Dolar

32,5881

Euro

34,8384

Altın

2.496,72

Bist

9.666,99

Dev operasyonda bir numara ortaya çıktı

İstanbul merkezli düzenlenen FETÖ'nün mali ayağına yönelik operasyonda bir numaralı ismin TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral olduğu bildiriliyor. 187 kişilik gözaltı listesinde; Rıza Nur Meral'in 'kimin inlerine girilecek göreceğiz' açıklamasının yapıldığı toplantıya katılanların da olduğu öğrenildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-18 12:02:36

Dev operasyonda bir numara ortaya çıktı

Hakkında gözaltı kararı verilen 187 kişilik listesinin ilk sırasında yeralan TUSKON Başkanı Rıza Nuru Meral, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı “Yakında kimin inlerine girilecek göreceğiz” diye tehdit eden konuşması ile gündeme gelmişti. Meral'in tehdit konuşmasını ayakta alkışlayan ve sosyal medyadaki görüntülerde ayakta alkış tutarken görülen çok sayıda işadamının da gözaltı listesinde olduğu belirtildi.

bir_1

YURT DIŞINA ÇIKTI!

Rızanur Meral'in yurtdışına kaçtığı bildirilirken Meral'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit ettiği videonun ise dosyadaki deliller arasında olduğu belirtildi.

Meral, o konuşmasında "Oylarınızla yönetime gelenlerin sizleri haşhaşilikle, ur , virüs , kandan beslenen vampirler olmakla suçlamaları çok ağırınıza gidiyor biliyorum. Ama sokakta, otobüste, kahvede, medyada duyup gördüklerimize göre şuna da inanıyorum ki yakın gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde kimlerin asıl olduğunu herkes görecek" demişti.

Haber Ara