Dolar

32,3395

Euro

35,1094

Altın

2.241,68

Bist

8.872,70

Destici: Erdoğan, paketi perşembe ya da cuma onaylar

BBP Genel Başkanı Destici, 'Erdoğan'ın perşembe veya cuma günü anayasa değişikliği paketini imzalayacağını düşünüyorum' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-08 13:52:17

Destici: Erdoğan, paketi perşembe ya da cuma onaylar

AA'nın haberine göre Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, anayasa değişikliği referandumunun belirlenmesine ilişkin, "Benim tahminim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın perşembe veya cuma günü anayasa değişikliği paketini imzalayacağı yönündedir. Referandumu 16 Nisan'a denk getirmek için böyle bir bekletme sürecinin yaşandığını düşünüyorum" dedi.

Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Referandumda milletin tercihi noktasında bir kamplaşma ve ayrışmaya gidilmesinin doğru olmayacağını ifade eden Destici, bu süreçte milletin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Destici, anayasa değişikliği paketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın henüz imzalamadığını hatırlatarak, "Ben daha önce de ifade ettim. Bu beklemenin bir tarih ayarlama süreci olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bunu teyit eden açıklamalar yaptı. Mevsim koşullarını değerlendirerek, bir tarih ayarlama noktasında gidildiğini görüyoruz. Benim tahminim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın perşembe veya cuma günü anayasa değişikliği paketini imzalayacağı yönündedir. Referandumu 16 Nisan'a denk getirmek için böyle bir bekletme sürecinin yaşandığını düşünüyorum" diye konuştu.

 

Haber Ara