Dolar

32,3474

Euro

35,1001

Altın

2.307,64

Bist

9.079,97

Destici açıkladı:İdam geri gelsin istiyoruz

BBP Malatya İl Başkanlığı tarafından idam cezasının yeniden getirilmesi için toplanan imzalar, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teslim edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-15 16:49:25

Destici açıkladı:İdam geri gelsin istiyoruz

İdam kararına destek verdiklerini dile getiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Biz bu hainlerin, bu cuntacıların darbe girişimini bertaraf ettik. Ama tamamen bu geçmiş değil. İdam cezasının mutlaka geri getirilmesi gerekiyor." dedi.

İdam cezasının yeniden gelmesi için imza kampanyası düzenlediklerini dile getiren Destici, "Biz Büyük Birlik Partisi olarak, küçük yaşta çocuklara tecavüz ettikten sonra öldüren cinsi sapıklar için ve mehmetçiğimizi, askerimizi, polisimizi şehit eden bu teröristler için, idam cezası gelsin diye 2 milyon imza verdik. Halkımızın yüzde 98'i idam cezasının yeniden gelmesini istiyor. Kahraman evlatlarımızı şehit eden bu hainler için de mutlaka idam cezasını geri getirilmesi gerekiyor." sözlerini kaydetti.

"96 BİN 283 İMZA TOPLADIK"

İdam cezasının yeniden getirilmesi için başlatılan imza kampanyasına  96 bin 283 kişinin destek verdiğini ifade eden BBP Malatya İl Başkanı Sema Altuntaş ise şu sözleri kaydetti:

"Türkiye bir hukuk ve demokrasi devleti olduğunu tek yürek olarak tüm dünyaya gösterdi. Bizler Büyük Birlik Partisi Malatya İl teşkilatı olarak 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine karşı meydanlarda olduk. İmza kampanyamıza Malatyalılar büyük bir destek vererek 96 bin 283 imza topladık."

Haber Ara