Dolar

32,3294

Euro

35,0613

Altın

2.284,99

Bist

8.982,03

Derebeyleri Taraftar Derneği'nden Şırnak'a uzanan el

Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu, Şırnak Uludere'deki Yunus Emre Ortaokulu için spor malzemesi yardım kampanyası başlattı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-09 11:47:51

Derebeyleri Taraftar Derneği'nden Şırnak'a uzanan el
Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu, Şırnak Uludere'deki Yunus Emre Ortaokulu için spor malzemesi yardım kampanyası başlattı.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük destek veren Derebeyleri Taraftar Grubu, okullara yaptıkları yardımların yanı sıra geçen sene de kışın üşümemeleri için sokak çocuklarına mont almıştı.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, "Derebeyleri Taraftarlar Derneği olarak, sosyal sorumluluk projelerine hız verdik. Biz sadece tribünde değiliz. Zamanımızı yardıma muhtaç çocuklara da ayırıyoruz. Şırnak Uludere'den Malatyalı bir beden eğitimi öğretmeni kardeşimiz bize ulaştı ve spor yapacak malzemelerinin bulunmadığını söyledi. Bunun üzerine sağ olsun tribündeki kardeşlerim seferber oldular. İnşallah o okulumuza gereken malzemeler ulaştırılacaktır" dedi.

"Başkalarına da örnek olsun diye söylüyoruz "

Soysal, bu tür davranışları kendi tribünlerinde görmenin anlatılamaz bir duygu olduğunu da kaydederek , "Bizim kuruluş amacımız kendi bünyemizdeki arkadaşlarımız ve üyelerimizle birlikte sokakta mendil, toka, kalem satan gençleri ve çocukları bu soğukta yalnız bırakmamak. Daha öncede 'Bin Kalem Bin Umut' projesi kapsamında kırtasiye yardımlarında bulunmuştuk. Yine sokakta ailesinin geçimine yardım eden sokak çocuklarına mont yardımında da bulunduk. Yanlış anlaşılmasın biz bunları başkalarına da örnek olsun diye söylüyoruz. Malatya'nın taraftar grubu Derebeyleri bu tür sosyal sorumluluk projelerine hep önem vermiştir, bundan sonrada bu alışkanlık devam edecektir. Şırnak Uludere'deki okulumuza da spor malzemeleri temin edebilmek için gerekli duyuruları yaptık. Sağ olsun tribünlerdeki kardeşlerimiz kısa sürede seferler oldular. Bu kampanyaya destek olmak isteyenler bize ulaşabilirler" diye konuştu.

Haber Ara