Dolar

32,5246

Euro

34,9712

Altın

2.437,51

Bist

9.716,77

Der Spiegel'den dört farklı Merkel kapağı

Almanya'da Angela Merkel'in istikrar için bedel ödedikleri yönündeki açıklamasının ardından Der Spiegel dergisi dört farklı Merkel kapağı hazırladı

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-12 15:50:16

Der Spiegel'den dört farklı Merkel kapağı

Almanya, aylar süren koalisyon görüşmelerinin ardından yeni hükümette en önemli bakanlıkları kaptırmasıyla ilgili olarak, "CDU olarak istikrarlı bir hükümet için kesinlikle bedel ödedik" sözlerini tartışıyor. Merkel'in bedel ödendiği yönündeki sözleri geniş yankı bulurken, Alman Der Spiegel dergisi de Merkel'in sözleriyle ilgili olarak 4 ayrı kapak hazırladı.

Hazırlanan kapakların ilkinde, Merkel çıplak bir şekilde resmedilirken SPD'yi (Sosyal Demokrat Parti) temsil eden üç kişi Merkel'in kıyafetlerini kaçırırken görülüyor.

Bir diğer kapakta Merkel SPD'nin kırmızı gülünü koklarken bir uçurumun kenarında resmediliyor.

Der Spiegel'in hazırladığı bir diğer kapakta ise kral tacına ulaşmaya çalışan Angela Merkel, SPD'nin kapanına yakalanmış şekilde tasvir ediliyor.

Bir diğer kapakta ise Merkel, SPD lideri Martin Schulz'ün sırtı dönük bir şekilde başkalarıyla uyuduğu yatağa girmeye çalışırken resmediliyor. Der neue SPIEGEL ist da! "Der Preis der Macht" - das erstaunliche Entgegenkommen der CDU gegenüber der SPD bei den GroKo-Verhandlungen. Außerdem: Politische Korrektheit - untergräbt #MeToo die Freiheit der Kunst? Digital ab jetzt hier: https://t.co/q7A0AUXv9D pic.twitter.com/tp5K4AUAlH — DER SPIEGEL (@DerSPIEGEL) 9 Şubat 2018

Haber Ara