Dolar

32,5874

Euro

34,8010

Altın

2.510,25

Bist

9.693,46

Denizli'den sert açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-30 00:16:11

Denizli'den sert açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçının ardından sert açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli, "Kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz" dedi.

Mustafa Denizli'nin maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Kısa sürede bir şeyleri değiştirmek imkansız. Üç puandan önce 1 puan kazandık. Bu akşamki tabloda 1 puan kazançtır. Maçta dönem dönem iyi şeyler yaptık, dönem dönem alışkanlıklar devam etti. Bu doğaldır, kısa sürede her şeyin ters düz olması kolay değil. Biz nasıl başlayacağız diye değil, nasıl bitireceğiz diye geldik. Uzun bir yol var, sıkıntılar çekeriz. Zamanı lehimize çevirmemiz lazım, çevireceğiz. Böylesine zorlu bir deplasmandan kaybetmeden dönmek önemli. Kasımpaşa oyunun bazı bölümlerinde daha iyiydi. Bizim de yaptığımız iyi şeyler var. Üç puan iyi olurdu, hepimiz isterdik, önümüzdeki haftaya buradan olumlu şeyleri taşıyacağız. Devre arasında kadar olan süreci en az hata ile atlatmalıyız. Galatasaray'ın eksikleri var, bunu daha önceki haftalarda da söylüyorum. İllaki içeriden olunca görmek önemli değil. Her hafta umarım üzerine bir şeyler koyarak devre sonunu buluruz, ondan sonra daha sağlıklı bir ortamda yolumuza devam ederiz."

"Kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz"

"Galatasaray ile yediği goller yan yana örtüşmüyor. Daha fazla da gol yiyebildirdik ama daha fazla atamazdık. İki gün antrenman yaptık, buradan bir şey çıkar, potansiyel var. Bu zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta kimse ayağını yolun dışına basmayacak, basarsa birlikte yürüyemeyiz. Yapılmış iyilerin üzerine biz daha iyilerini eklemek için buradayız. Kasımpaşa karşısında kim burada oynadıysa sorun yaşamıştır, yaşayacaktır da. Kasımpaşa iyi bir takım. Böyle değerlendirirsek Kasımpaşa'dan 1 puan kazanç sayılabilir."

Haber Ara