Dolar

32,5788

Euro

34,8961

Altın

2.434,73

Bist

9.645,02

'Dengesiz karakter' Dexter geri dönüyor

2006 yılındaki çıkışıyla birlikte geniş izleyici kitlesi bulan Dexter, yedi yıllık aranın ardından ekranlara geri dönüyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-15 17:49:43

'Dengesiz karakter' Dexter geri dönüyor

10 bölümlük yeni sezonuyla Dexter'ın Amerikan kanalı Showtime ekranlarında yayımlanacağı duyuruldu.

2021 sonbaharında seyircisiyle buluşması beklenen dizi hakkında Showtime yetkilisi Gary Levine, yaptığı açıklamada, "Bu benzersiz karakteri ancak diziye layık olabileceğini düşündüğümüz yaratıcı bir yaklaşım bulabilirsek tekrar ziyaret ederdik. Başyapımcılar Clyde Phillips ve Michael C Hall'un da bunu bulduğunu söylemekten dolayı çok mutluyum" dedi.

Sekiz sezon süren Dexter, 2013 yılında ekranlara veda etmiş, dizinin “şizofren” karakteri Dexter, çalıştığı polis teşkilatındaki maceralarıyla ilgi toplamıştı.

download_21

Dizinin baş karakteri Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı'nda adli tıp teknisyeni olarak görev yaparken aynı zamanda katilleri cezalandıran bir seri katil rolündeydi.

James Manos Jr.'ın senaryosunu yazdığı dizideki ana karakter Dexter Morgan'ı ise Michael C. Hall canlandırıyordu.

Dexter karakterini izleyicilerden kimi şizofren, kimi fazla zeki, kimi de dengesiz ama "haklı" olarak değerlendiriyordu.

Hall'un 2010 yılında Altın Küre'ye de sahip olmasını sağlayan dizinin yönetmen koltuğunda John Dahl, Steve Shill ve Keith Gordon da dahil olmak üzere birçok kişi oturdu.

Haber Ara