Dolar

32,5780

Euro

34,7940

Altın

2.508,75

Bist

9.693,46

Demokrat adaylar arasında sert tartışma

3 Kasım 2020'de gerçekleştirilecek ABD başkanlık seçimleri öncesi Demokrat Parti’nin başkan adayları arasında, sert tartışmalar yaşandığı bildirildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-16 16:49:28

Demokrat adaylar arasında sert tartışma

3 Kasım 2020'de gerçekleştirilecek ABD başkanlık seçimleri öncesi Demokrat Parti'nin başkan adayları arasında sert tartışmalar yaşandığı bildirildi.

Demokrat Parti'nin başkan adayları Bernie Sanders ve Elizabeth Warren'ın katıldıkları bir televizyon programındaki tartışmada birbirlerine sert suçlamalarda bulunması ve şiddetli tartışmaları basına da yansıdı.

ABD haber kanalı CNN, altı demokratik adayı bir araya getiren TV tartışmasının kapanış bölümünde Sanders ve Warren arasında sert tartışmanın yaşandığını bildirdi.

Tartışmadan rahatsız olan Waren'ın, Sanders'la el sıkışmayı reddettiğini belirten CNN, “iki senatör birbirlerine kızgın görünüyordu” dedi.

Fransız ajansı AFP ise, Sanders ve Warren arasındaki yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri için Demokrat Parti adaylığını kazanma umuduyla yüzleşmenin geçtiğimiz aylarda "barışçıl" olduğunu, muhtemelen aralarındaki barışçıl çatışma hakkındaki anlaşmanın son zamanlarda çöktüğünü söyledi.

Haber Ara