Dolar

32,3285

Euro

35,0759

Altın

2.301,62

Bist

9.038,72

Demirel'in evine taziye ziyareti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in Güniz Sokak'taki evine yaptığı taziye ziyaretinden sonra, 'Demirel millete çok büyük eserler bırakarak hakka yürümüştür' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-18 13:38:39

Demirel'in evine taziye ziyareti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatına ilişkin, "Bir köy evladı, bürokrat, parti genel başkanı, başbakan ve cumhurbaşkanı olarak yükselen yetki ve sorumluluk içerisinde mensup olduğu millete çok büyük eserler ve hizmetler bırakarak hakka yürümüştür" dedi.

Bahçeli, Süleyman Demirel'in Güniz Sokak'taki evine taziye ziyaretinde bulundu. Bahçeli'yi eve gelişinde Demirel'in doktoru Aylin Cesur karşıladı.

Demirel'in yeğeni Nihan Demirel Atasagun ve diğer aile fertlerine taziyelerini ileten Devlet Bahçeli, çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu. 

Büyük Türk milletinin aziz bir evladını kaybettiğini belirten Bahçeli, "Üzüntümüz çok büyüktür. Hakka yürümüş olan merhum Süleyman Demirel beyefendiye Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimize başsağlığı diliyoruz. Bir köy evladı, bürokrat, parti genel başkanı, başbakan ve cumhurbaşkanı olarak yükselen yetki ve sorumluluk içerisinde mensup olduğu millete çok büyük eserler ve hizmetler bırakarak hakka yürümüştür" dedi.

Devlet ve toplum hayatında Süleyman Demirel sayfasının var olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Bu sayfada '4 d' bulunmaktadır. Birincisi 'demokrasi', ikincisi 'Demirel', üçüncüsü 'darbe', dördüncüsü yine 'Demirel'dir' Bu sayfa iyi okunmalıdır, iyi anlaşılmalıdır. Siyasi hayata yönelmiş insanlar için de örnek olmalıdır. Üzüntümüz büyüktür, milletimize tekrar başsağlığı diliyorum, Demirel ailesine başsağlığı diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin" sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.

Haber Ara