Dolar

32,3761

Euro

34,9724

Altın

2.326,30

Bist

9.070,22

Demir İnşaat'ın yeni halkası 'Ayışığı Butik'

Demir İnşaat'ın yeni halkası 'Ayışığı Butik'

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-25 12:56:09

Demir İnşaat'ın yeni halkası 'Ayışığı Butik'
Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı "Ayışığı Butik"te yer alan 108 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi 2016 yılının ağustos ayı olarak belirlendi.

Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, inşaat sektörünün 31 yıllık markası Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin yeni halkası Ayışığı Butik, Beylikdüzü bölgesinde yatırımcısına yüksek kazanç sunuyor.

Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari alandan oluşacak. Demir İnşaat garantisi ile yükselen proje 2016 yılının ağustos ayında teslim edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Ayışığı konsepti ile tüketicilerin büyük beğenisini kazanmanın yanı sıra yüksek kazanç fırsatı da sunduklarını belirtti.

Demir İnşaat olarak Ayışığı konseptiyle konut sektöründe tüketicilerin her türlü ihtiyacına hitap eden bir konsept oluşturduklarını vurgulayan Demir, şunları kaydetti:

"Sosyal alanlarından yeşil donatılarına kadar insanlara mutlu, huzurlu bir yaşam sunan bu konseptimiz büyük beğeni topladı. Projemizin ilk iki etabına yatırım yapan müşterilerimiz yüksek kazanç sağlamanın ve huzurlu bir oturumun mutluluğunu yaşıyor. Projenin yüzde 20'sini satışların başladığı ilk gün sattık. Ayışığı konseptimiz Beylikdüzü bölgesinde kazancın sembolü oldu. Ayrıca projemizi açıklar açıklamaz yoğun bir müşteri talebiyle karşılaştık. Bu bizi sevindiriyor. Müşterilerimizle aramızda güvene dayalı bir kazan- kazan ilişkisini inşa etmeyi başardık."

Ayışığı konseptinin ilk etabı, 346 konuttan oluşan Ayışığı Halting Palace, 75 bin metrekare toplam inşaat alanında gerçekleştirildi ve 2010 yılında teslim edildi. 489 konuttan oluşan projenin ikinci etabı olan Ayışığı Vadi Evleri ise 15 bin metrekare inşaat alanında gerçekleştirildi ve 2013 yılında teslim edildi.

Haber Ara