Dolar

32,3276

Euro

35,0668

Altın

2.298,17

Bist

9.058,44

Değeri dudak uçuklattı… İbrahim Tatlıses’e pahalı hediye

İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekranlara dönen 'İbo Show' programı hakkında iddialar bitmiyor. Son konuşulanlara göre; 'İbo Show' 16 bölüm uzatıldı ve usta sanatçıya pahalı bir hediye verildi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-12 20:17:41

Değeri dudak uçuklattı… İbrahim Tatlıses’e pahalı hediye

İbrahim Tatlıses'in, Ekim 2020'den itibaren Star TV'de ekranlara gelen şovunun yayından kaldırılacağı haberlerinin ardından yeni bir iddia daha ortaya atıldı. POLAT

YAĞCI'DAN AÇIKLAMA

Programın yapımcısı Polat Yağcı, 'İbo Show'un reyting yarışında istenen düzeyde olmadığı gerekçesiyle final yapacağı haberleri hakkında açıklama yaptı.

Müzik yapımcısı Polat Yağcı, "Final iddiaları tamamıyla yalan. Çekimlere devam ediyoruz" diyerek, 'İbo Show' programının devam edeceğini duyurdu.

Yeni haberlere göre ise kanal, 'İbo Show'un sözleşmesini 16 bölüm daha uzatma kararı aldı. Bir diğer iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

750 BİN TL'LİK HEDİYE!

'2. Sayfa'nın Instagram hesabında yer alan habere göre; Star TV, final haberleri sonrası programını uzattığı İbrahim Tatlıses'e 750 bin TL'lik bir cip hediye etti.

YENİ BÖLÜM KONUKLARI

'İbo Show', 16'ncı bölümüyle 13 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Programın bu haftaki konukları; Berkay Şahin, Nükhet Duru, Suzan Kardeş ve Volkan Severcan olacak.

MAHMUT TUNCER'DEN TATLISES İTİRAFI

Türkücü Mahmut Tuncer'in, 'İbo Show'a katılıp katılmayacağı ve ikili arasında yaşanan küslükteki son durum merak konusu olmuştu. Tuncer, geçtiğimiz ay katıldığı bir programda, eski dostu hakkında ilk kez konuşmuştu.

Erol Köse'nin sorduğu "İbo Show'a gider misin?" sorusuna, "Baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz ama beni çağırırsa gitmem. Belki çağırdı, ben gitmedim' yanıtını veren Mahmut Tuncer kafaları karıştırmıştı.

Daha sonra 'Söylemezsem Olmaz' programına katılan Tuncer,"Hem bir izleyici olarak hem meslektaş olarak, İbrahim Tatlıses'in şu an televizyonda olmasını nasıl buluyorsun?” sorusuna, "İyi buluyorum ama baştan pazarlık edeyim, ben şu anda görüşmüyorum ve konuşmuyorum. Her şeyden önce yapmış olduğu program kendisi için moral olarak çok iyi” yanıtını vermişti.

"ÇOK KIRILDIM"

'İbo Show'u bazen izlediğini dile getiren Mahmut Tuncer, “Fazla seyretmiyorum çünkü maçlar başlıyor. Evde de seyrediyorlar. Küs olsak da severiz. Ama biz şu anda görüşmüyoruz” şeklinde konuşmuştu. Programın sunucusu Seren Serengil'in “Görüşürsünüz” demesi üzerine "Yok yok görüşmeyiz" karşılığını vermişti.

İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalar devam eden ünlü türkücü, "Ben çok kırıldım, daha önce hastanede ufak bir ameliyat geçirdim. Biz, kendisi hastanedeyken 15 gün hastaneden çıkmadık. Ben mesela ameliyat oldum, kendisinin duymasını istemem fakat duymuş. Duyan bir adam arar der ki geçmiş olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Ara