Dolar

32,3373

Euro

34,9656

Altın

2.325,93

Bist

9.103,08

Davutoğlu ve ekibine öneri: CHP'ye katılsınlar

Yeni parti hazırlığındaki Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Atılgan Bayar, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayar, Davutoğlu ekibinin başarılı olamayacağını belirterek, 'Davutoğlu ve ekibinin anlamlı ve fonksiyonel olabileceği tek yer CHP. Ya CHP’ye katılsınlar, ya da siyaset iddiasından vazgeçsinler' ifadelerini kullandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-26 17:58:00

Davutoğlu ve ekibine öneri: CHP'ye katılsınlar

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir dönem danışmanlığını yapan Atılgan Bayar, yeni parti iddialarına ilişkin dikkat çeken açıkmalarda bulundu.

"YENİ POLİTİKA ÜRETECEK ENTELLEKTÜEL BİRİKİM BU EKİPTE YOK"

Atılgan Bayar, adı geçen isimlerle başarılı olunamayacağını belirterek "Davutoğlu hareketinin mevcut kadrosuna bakınca başarı ihtimalinin hiç olmadığını çok net görüyorum. Yazık. Sayın Davutoğlu büyük bir imkanı heba ediyor. AK Parti kötü ise, istifa edersin. Din değil. İyi ise, uyum gösterirsin. Yarım hamilelik olmaz. Davutoğlu Hareketi'nden yeni politikalar beklemek anlamsız. Yeni politika üretecek entellektüel birikim bu ekipte yok. Tek talepleri, daha ahlaklı ve onların de içinde olacakları bir AK Parti... AK Parti yönetimi de onları istemiyor. Bunu da anlamazdan geliyorlar. AK Parti'de istenmemiş olmak bir politik perspektif değildir. Davutoğlu ekibinden yeni bir politik perspektif duydunuz mu? Öyleyse toplumu niye oyalıyorlar?" dedi.

"CHP'YE KATILSINLAR"

Bayar, Davutoğlu ekibine flaş bir çağrıda bulunarak, "Sayın Davutoğlu ve ekibinin anlamlı ve fonksiyonel olabileceği tek yer CHP. Ya CHP'ye katılsınlar, ya da siyaset iddiasından vazgeçsinler. Çünkü AK Parti'den farklı bir siyaset tekliflerini duymadık" ifadelerini kullandı.

Bayar, yeni partide yer almacağını söyleyerek, "Konunun benle bir alakası yok. O ekibe benim bir faydam dokunmaz" dedi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara