Dolar

32,5072

Euro

34,8067

Altın

2.486,08

Bist

9.549,62

Davutoğlu'ndan MHP'li seçmene çağrı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara mitinginde MHP'li seçmene seslenerek, 1 Kasım'da oy verirken bir kez daha düşünmelerini istedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-31 15:47:33

Davutoğlu'ndan MHP'li seçmene çağrı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara mitinginde konuşuyor. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Son mührümüzü, istiklalimizin simgesi Ankara'da vurmak istedik. Ankara kadim medeniyetler şehri. Bugün Arife, yarın demokrasi bayramını kutluyoruz. İnşallah yarın akşam balkondan tekrar bir demokrasi bayramı yapacağız.

Biz bu meydanlara sadece oy istemek için gelmeyiz, biz bu meydanları hiçbir zaman terketmeyiz.

Bugün son miting. Buradan sesimizi yükseltmeye var mıyız?

Onlar bu meydanlara çıkamazlar, meydanlara çıkmak için yürek gerek. 7 Haziran sonrası Türkiye üstünde yapılması istenen ameliyatları gördünüz, bir tarafta bu zenginliklere inanmayan, bir tarafta da her engeli aşarak her hedefe ulaşacağına inanan AK Parti kadroları var. Bir tarafta milletin verdiği sorumluluktan kaçanlar var, bir tarafta milletin sözünü baş tacı yapanlar var.

Türkiye'nin yegane umudu AK Parti'dir. İnanıyorum ki 1 Kasım AK Parti için yeni bir zafer olacak. Birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin kazandığı gün olacak.

MHP'li seçmene çağrı

Hangi partiye oy verirseniz verin, birbirinizi kucaklayın. Hep beraber, Türkiye'yi daha güçlü bir demokrasiye götürelim. 7 Haziran'da bu son mitingimiz olduğu için, 7 Haziran'da MHP'ye oy vermiş kardeşlerimize de çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen o zamandan bu yana neler yaşandığına bir kez daha bakın. Sizlerden, kararınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Vatansever kardeşlerime sesleniyorum, bir daha düşünün.

"Kader seçimi"

Bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum, onurlu bir şekilde sandıklara gidin. Türkiye'nin kader seçimine yardımcı olun.

Artık su hedefine doğru akıyor, o suları tersine döndürmek mümkün değil. Bu ülke için geceli gündüzlü çalışan kadroları siyasetten men etmek için AK Parti'yi kapatma davası açtılar. Aşkla yola çıkmış insanları, yoldan döndürebilirler mi?

Haber Ara