Dolar

32,3637

Euro

34,9648

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

Davutoğlu, NATO sekreteriyle görüştü

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in talebi üzerine gerçekleşen görüşmede taziye dileklerinin iletildiği bildirildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-25 03:42:13

Davutoğlu, NATO sekreteriyle görüştü

Ajansların haberine göre; Başbakan Ahmet Davutoğlu, NATOGenel Sekreteri Jens Stoltenberg'le telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşme Jens Stoltenberg'in talebi üzerine gerçekleştirildi. Genel Sekreter Stoltenberg, görüşmede, son günlerdeki terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar ve şehit edilen güvenlik görevlileri için taziye dileklerini iletti.

Başbakan Davutoğlu da başta IŞİD, PKK ve DHKP-C olmak üzere örgütlere karşı yürütülen operasyonlar hakkında Stoltenberg'e bilgi verdi.

Görüşmede gelişmeler hakkında bugün NATO Konseyi'nin bilgilendirildiği, kamu düzeni ve ulusal güvenliğin gerektirdiği her türlü tedbirin alınmaya devam edileceği vurgulandı.

Başbakan Davutoğlu'nun ayrıca Türkiye'nin maruz kaldığı terör saldırıları sonrasında taziyelerini bildiren ve "terörle" mücadele çabalarına destek veren müttefiklerin, gösterdiği dayanışmayı memnuniyetle karşıladığı da kaydedildi.

Genel Sekreter Stoltenberg'in de ittifakın Türkiye'nin "terörle" mücadele yönündeki çabalarının yanında kararlılıkla durmaya devam edeceği belirtildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara