Dolar

32,5147

Euro

34,7527

Altın

2.495,49

Bist

9.693,46

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'nu adam olarak görmüyorum

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Finlandiya ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda kameraların karşısına geçti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-05 23:09:53

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'nu adam olarak görmüyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Bakan Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin konuşan Davutoğlu, "Siyasi hayatın esası edeptir, üsluba dikkattir.

"KILIÇDAOĞLU İKİ BÜYÜK HATA YAPTI"

Bugün Sayın Kılıçdaroğlu iki büyük hata yaptı. Birincisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza ki çok değerli bir hanımefendidir. Nezaketi ile zarafeti ile herkesin takdirini kazanmıştır. Ona yönelik sarf ettiği ve hiçbir siyasetçiyi bırakın, anamuhalefet partisi liderini bırakın, herhangi bir insanın ağzına yakışmayacak sözler sarf etmiş olması...

DAVUTOĞLU: ADAM OLANA ADAM GİBİ CEVAP VERİLİR 

Bunun izah edilir, açıklanır mazur görülür bir tarafı yoktur. Bu konuda da ben gerekli açıklamayı yaptım. Ayrıca bu hatada ısrar edip ikinci bir açıklama yapması ise daha büyük bir hatadır. Eğer bir özür dilemiş olsaydı, en azından daha önceki hatasını telafi etmiş olmazdı ama kendi hatasını fark edecek düzeyde bir akla sahip olduğu ortaya çıkmış olurdu.

"BEN ONU ADAM OLARAK GÖRMÜYORUM"

Kılıçdaroğlu bugün "Bana adam gibi cevap versin" demişti. Adam olana adam gibi cevap verilir. Ben onu adam olarak görmüyorum cevap da vermiyorum.

"UMARIM ÖZÜR DİLER"

Adam olmadığını, insan olmadığını göstermiştir. Umarım çıkar dürüstçe özür diler. Özür dilemezse millet vicdanında mahkum olur."

Haber Ara