Dolar

32,3637

Euro

34,9648

Altın

2.325,42

Bist

9.079,97

Davutoğlu AK Parti'yi ziyaret etti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu 15 Temmuz gecesi darbe sırasında baskına uğrayan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-29 17:21:09

Davutoğlu AK Parti'yi ziyaret etti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında cuntacı askerler tarafından baskın yapılan yerlerden biri olan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Davutoğlu,“Canilere, katillere karşı bütün bir millet büyük bir direniş sergiledik” diye konuştu.

''Canilere karşı bütün bir millet olarak direniş segiledik''

KARARLILIĞIMIZI GÖSTERDİK

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, girişte basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Davutoğlu, yaptığı açıklamada, “Canilere, katillere karşı bütün bir millet büyük bir direniş sergiledik. Başta Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ve onun verdiği açık talimatla milletimiz sokaklara döküldü ve bu sokaklar bu caddeler bu şehirler bizim. Ancak ve ancak bizim irademizle seçilen insanlar tarafından idare edilir' mesajını, kararlılığını gösterdik. Bu kararlılığın merkezlerinden birisi İstanbul idi.

İlk andan itibaren bu kararlılığın tabiri caizse karargahı İstanbul İl Teşkilatımız oldu. Başta il başkanımız olmak üzere il teşkilatımız bir bütün olarak milletimizin önüne, yanına arasında her yerde bu onurlu direnişi duruşu temsil etti yönetti. Teşkilatımızdan da büyük kayıplar verdik. Ama geri adım atılmadı. Eğer 16 Temmuz sabahı Türkiye aydınlık bir güne darbe adının değil imasının bile edilmeyeceği bir geleceğe uyanmışsa bunda bütün milletimizin payı büyüktür. AK Parti teşkilatlarının payı büyüktür” ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara