Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Davet Mektebi Dergisi'nin Ekim sayısı çıktı

Davet ve Kardeşlik Vakfı'nın yayın organı Davet Mektebi dergisinin Ekim sayısı çıktı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-08 13:48:11

Davet Mektebi Dergisi'nin Ekim sayısı çıktı

TİMETURK | HABER MERKEZİ

"Gayemiz Allah" başlığıyla Ekim sayısında sahih akide konusunu “Sağlam bir Akide, Doğru Bir İbadet”, “Allah Sevgisi”, “Allah'ın sıfatları konusunda Halef-Selef meselesi”, “Akide Yolunda İhlas ve Fedakârlık”, “Allah ile İletişimin Hayata Yansıması” ve “İlk Kur'an Neslinin La İlahe İllallah Mücadelesi” gibi başlıklar ile ele alan Davet Mektebi dergisinde ayrıca gündem yazarı Mümin Yılmaz, “Türkiye Halklarının Büyük İmtihanı” üst başlıklı yazısıyla sıcak gündemi analiz ediyor.

İslam âlemindeki önemli gelişmeleri kaleme alan araştırmacı - yazar Ahmet Varol, son sayıda Hacc'da Yaşanan Elim Gelişmeleri ele alıyor.

Türkiye'nin içinde bulunduğu kargaşa ortamını, kısmen Kürt sorunu bağlamında son gelişmeler ve çözüme dair önemli tespitlerin yapıldığı, derginin başyazarı, aynı zamanda Davet ve Kardeşlik Vakfı başkanı Recep SONGÜL ile yaptığımız röportaj da yine dergi okuyucularının istifadesine sunuluyor.

Ayrıca Aile mektebi köşesinde de “Günümüzde çocuk terbiyesinin önemi ve anne-babalar için tavsiyeler”, “Ailede çocukların internet kullanımı nasıl olmalı?” konusunu ele alınırken “Kerbela, Tahrik ve Tefrik Nereye Kadar” başlıklı makalede de, Kerbela hadisesinin bir kesim tarafından bilinçli olarak bir karşı kampanyaya ve itibarsızlaştırmaya dönüştürülmesini eleştiren içerikte.

Uluslararası Gazze'ye destek derneği başkanı İsam Yusuf ile gerçekleştirilen röportaj ile GAZZE ve MESCİD-İ AKSA konusunu canlı tutmayı amaçlarken ayrıca dergide yayınlanan kitap analizi bölümünde de Arapça ve Kürtçe kaleme alınmış makaleler yer alıyor.

 

Haber Ara