Dolar

32,5636

Euro

34,9445

Altın

2.425,65

Bist

9.722,09

Darulaceze sakinleri Sevgililer Gunu'nu Pierre Loti'de kutladi

Darulaceze sakinleri Sevgililer Gunu'nu Pierre Loti'de kutladi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-14 14:33:37

Darulaceze sakinleri Sevgililer Gunu'nu Pierre Loti'de kutladi
Eyüp Belediyesi, Darülaceze sakinlerini 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Pierre Loti Tepesi'nde ağırladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eyüp Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Darülaceze sakinlerini yine unutmadı. Sabah namazında Eyüp Sultan Camisi'ne gelen yaşlılar, burada namazlarını kılıp dua etti. Daha sonra belediyenin sosyal tesislerinden Ensar-i Konağına gelen yaşlılar, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile kahvaltı yaptı.Kahvaltının ardından teleferikle Pierre Loti Tepesi'ne gelen Darülaceze sakinleri Haliç manzarası eşliğinde çaylarını içti, şarkılara eşlik etti. Başkan Aydın ve eşi Tülay Aydın, konuklarına gül vererek Sevgililer Gününü kutladı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Eyüp Belediye Başkanı Aydın, 14 Şubat'ta Darülaceze sakinlerini unutmadıklarını belirterek, onlarla birlikte güzel bir gün geçirmeye çalıştıklarını ifade etti.Bunun ilginç bir anı olduğunu kaydeden Aydın, "Kahvaltımızı yaptık, namazımızı kıldık. Şimdi de Pierre Loti'ye çıkıyoruz. Haliç'i izleyeceğiz orada sohbet edeceğiz. Bu sene bu etkinliği ikinci defa yapıyoruz" görüşlerine yer verdi.
Darülaceze sakinlerinden Özgün Gülen, etkinlikten memnun olduğunu, geçen sene de katıldığını anımsatarak, "Güzel bir duygu, bizi gezdiriyorlar Allah razı olsun. Darülaceze'de çok güzel günlerimiz geçiyor. Her sene böyle gezilere gidiyoruz. Geçen sene de aynı gün gitmiştik. Çok memnunuz sağ olsun. Hepinizden Allah razı olsun" ifadelerine yer verdi.
Füsun Kaslak da bütün sevgililerin, sevgililer gününü kutlayarak, güzel bir gezi olduğunu belirterek, Başkan Aydın'a teşekkür etti.Gülen, gezilerin devam etmesini istediğini kaydetti.Ayşe Ceylan ise savaşsız ve saadet dolu bir dünya dileğinde bulunarak, "Allah'tan savaşsız, harpsiz, kavgasız bir dünya temenni ediyoruz. Belediye başkanımıza, hanımına çok teşekkür ediyoruz. Bizi hiç unutmuyorlar. Her sene gezilerde böyle güzel günlerde bizi anıyorlar. Darülaceze adına teşekkürlerimi bildiriyorum" değerlendirmesinde bulundu.Darülaceze'den gelen konuklarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Aydın'ın eşi Tülay Aydın da büyüklerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu bildirdi.

Haber Ara