Dolar

32,7453

Euro

34,7764

Altın

2.506,99

Bist

9.524,59

Darbeci askerleri arama çalışmaları sürüyor

Darbe girişiminde, Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldırı düzenlendikten sonra kaçan darbeci askerleri arama çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-25 15:38:04

Darbeci askerleri arama çalışmaları sürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerleri yakalamak için başlatılan aramaçalışmaları hava, deniz ve karadan sürdürülüyor.

Bornova 2. Jandarma Komando Tugay Komutanlığından özel yetiştirilmiş, tamamı rütbelilerden oluşan askerler, ormanlık alanlarda, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı denizde ve koylarda, Marmaris Emniyet Müdürlüğü de şehir merkezinde aralıksız arama yapıyor.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü tüm birimleri ile şehir giriş ve çıkışlarında bütün araçları tek tek arayarak, kimlik kontrolü yaparken, ara sokaklar, meydanlar ve sahillerde de arama ve bilgi alma faaliyetlerine devam ediyor.

Sokak ve meydanlardaki vatandaşlara, aranan kişilerin fotoğraflarını gösteren polisler, darbeci askerleri soruyor. Sahillerde güneşlenen vatandaşlara da aranan darbeci teröristlerin fotoğraflarını göstererek, bilgi almaya çalışan emniyet güçleri, şüpheli gördükleri kişilerin GBT sorgulamasını gerçekleştiriyor.

Haber Ara