Dolar

32,3655

Euro

34,9519

Altın

2.325,22

Bist

9.079,97

Damadın annesi: Canlı bomba çocuk değil yetişkindi

Gaziantep'te yapılan düğünde yaşanan canlı bomba saldırısında yaralanan damat Nurettin Akdoğan'ın annesi Muhbet Akdoğan 'Canlı bomba yetişkindi' dedi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-23 15:38:57

Damadın annesi: Canlı bomba çocuk değil yetişkindi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'nde 20 Ağustos günü düğüne yapılan saldırıda ağır yaralanıp Akademi Hastanesi'ne kaldırılan damat Nurettin Akdoğan'ın annesi 43 yaşındaki Muhbet Akdoğan yaşanan katliamın ardından önemli açıklamalar yaptı.

Muhbet Akdoğan "Canlı bomba ne çocuktu, ne de yaşlıydı, yetişkin bir kişiydi" dedi. Patlama ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan canlı bombanın 12 ila 14 yaşlarında bir çocuk olduğunu söylemiş ancak Başbakan Binali Yıldırım saldırgan hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ifade etmişti.

CANLI BOMBA YETİŞKİNDİ

Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve sol bacağında şarapnel parçası ile yüz kısmında yaralanmalar olan Akdoğan, kına yaktıkları esnada, saldırıyı gerçekleştirenin üzerinde bombalı yelek gördüğünü belirterek şunları söyledi:

“Ben hemen etrafa bağırarak, canlı bombanın aramızda olduğunu haykırdım. Benim onu fark ettiğimi anlayınca soğukkanlı bir şekilde kalabalığın arasına karıştı. Birkaç saniye geçmeden büyük bir patlama oldu. Ondan sonra etraf ceset ve yaralılarla doldu. Ben de yaralanmıştım. Beni hastaneye götürdüler. Ailemizden çok sayıda kişi öldü. Canlı bomba ne çocuktu ne de yaşlıydı, yetişkin bir kişiydi.”

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara