Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği kolları sıvadı

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği bu yıl 10'uncu kez turizmcileri buluşturan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, bölgeyi tanıttı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-15 14:28:26

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği kolları sıvadı
Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği bu yıl 10'uncu kez turizmcileri buluşturan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, bölgeyi tanıttı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ortaklığıyla düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm fuarı 4 gün sürdü.

-Ulusal ve Uluslararası fuarlarda bölgeyi tanıtmak

Dayan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Basın ve Medya Sorumlusu Seba Çobanoğlu, iç turizmin geliştirilmesi amaçlanan fuarda, bölgeyi tanıtmak amacıyla Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği olarak görev aldıklarını söyledi.

Çobanoğlu, "Dünyadaki ekonomik ve siyasi gelişmeler nedeniyle zor günler geçiren turizm sektörüne canlılık getiren fuarların önemini biliyoruz. Bunun için yurt içi ve yurt dışı fuarlarda bölgemizi tanıtmak adına katılımlarımıza devam edeceğiz. Dayan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Ortaca Dalyan'da turizme uzun zamandır kendi alanında profesyonel olarak hizmet veren işletme yöneticilerinin yanı sıra Dalyan için gönüllü çalışan turizmcilerdir. Bu çalışmalarımızda standımızda bizleri ziyaret ederek destek veren Vali Amir Çiçek, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, DOKTOB Başkanı Yücel Okutur, sektör temsilcilerine ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

-Dalyan'ı turizmde hak ettiği seviyeye yükseltmek

Amaçlarının, Dalyan ve çevresinde var olan turizm alt yapısını geliştirmeye destek olduğunun altını çizen Çobanoğlu, derneğin hedeflerini ise; "Kişi, kurum, kuruluş ve yerel yönetimlerle iş birliği yaparak, bölgenin yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tanıtılmasında aktif rol almak. Bölgede hizmet veren işletmelerin ortak sorunlarına çözüm yolları üreterek, gerekli mercilerle işbirliği içerisinde çözüm bulmak. Bölge ikliminin sunduğu avantajlar sayesinde doğa harikası Dalyan'ı hak ettiği seviyeye yükselterek turizmi 12 aya çıkarmak" olarak sıraladı.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara