Dolar

32,5264

Euro

34,9773

Altın

2.435,59

Bist

9.822,61

Dado Style: Büyüleyici bir başarı hikayesi

2017 yılında kurulan Dado Style, sadece 3 yıl içerisinde, kadın modasında,Türkiye’nin en hızlı ilerleyen ve global pazarlarda boy gösteren bir markası haline geldi. Sosyal medyadaki takipçileri ile etkileşim içerisinde olan ve takipçilerinin isteklerini önemseyen marka müşteri ilişkilerinde de lider markaların önüne geçti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-01 12:46:58

Dado Style: Büyüleyici bir başarı hikayesi

1987 doğumlu kadın moda tasarımcısı Dima Aslan tarafından kurulan Dado Style, abiyeleri ve elbiseleri ile en çok aranan markalar arasında gösteriliyor. Ortadoğu, Avrupa, Balkanlar ve Güney Amerika'ya ihracat yapan Dado Style, tümsatışsüreçleriniMerter'de bulunan mağazasından yönetiyor. İstikrarlı bir şekilde pazar payını yükselten ve finans gücü elde eden marka, “evrensel kadın modası” sloganını kullanıyor. Dado Style, Rahatlıktan Asla Vazgeçmiyor

“Kadın modasında üç şeyi çok önemsiyoruz. Tasarımların yıllar geçse de giyilebilir olması...Ürünlerin kaliteli ve şık durması…Kadınların giyerken rahat etmesi…” diyen Dima Aslan, Dado Style markasının ihtişam ve kalitenin simgesi haline gelmesini amaçlıyor.

Yarım milyona yaklaşan Instagram takipçileri ve binlerce kişi tarafından ziyaret edilen internet sitesi üzerinden satışlarına devam Dado Style, fiziksel mağazasında da her gün onlarca müşterisini ağırlıyor. Oldukça geniş bir alanda faaliyet göstermesine rağmen marka “her mağazaya başka ürün” prensibini devam ettiriyor. Dado Style, Mutlu Müşteriler İstiyor

“Elit bir kesime hitap ediyoruz. Müşterilerimiz kendilerinde olan bir elbisenin benzersiz olmasını istiyor. Ürün alırken buna özen gösteriyorlar. Perakende sektöründe olmamıza rağmen, mutlu müşteriler için bunu sağlamaya çalışıyoruz.Ekonomi şartlarına aldırmaksızın her ülkedeki mağazalara birbirinde farklı ürün gönderiyoruz. “diyen Dado Style yöneticisi Aslan, gelen talepleri karşılamak için özverili şekilde çalıştıklarını ifade ediyor.

Dado Style imzalı ürünler ülkemizin seçkin butiklerinde satışa sunuluyor. Ayrıca dünyaca ünlü model tarafından yönetilen Aldonah Beauty Boutique, markanın müşterileri arasında bulunuyor. Bireysel müşterileri arasında ise siyaset finans dünyasının tanıdık simalarıyla birlikte Chaden, Faroha, Summer Shaker, Halima Boland, Zain Karazon gibi isimler bulunuyor. 

haberdetay4

Haber Ara