Dolar

32,5862

Euro

34,8130

Altın

2.416,97

Bist

9.645,02

Cüneyt Çakır'a küfür TRT'yi panikletti

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile Barcelona'nın karşı karşıya geldiği müsabaka, Türkiye'deki yayıncı kuruluş olan TRT'ye zor anlar yaşattı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-24 00:28:35

Cüneyt Çakır'a küfür TRT'yi panikletti

Maç sırasında İngiliz taraftarlarla yakın oturan sunucu Yalçın Çetin ve maçın yorumcusu Ömer Üründül zor anlar yaşadı. İngiliz taraftarların karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a ettiği küfürlerin canlı yayına yansıması sosyal medyanın diline düştü.

YALÇIN ÇETİN AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Olayın geniş yankı bulması üzerine Yalçın Çetin ikinci yarı öncesinde bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Üründül ile birlikte anlatım yaptıkları yerin fiziki koşullarından yakınan Çetin, "İngiltere gibi bir ülkede Şampiyonlar Ligi maçında görev yapmamıza rağmen şu an bulunduğumuz yer gerçekten çok kötü. Çok abartıyor diyebilirsiniz ama görmeniz lazım. Burada taraftarla iç içeyiz. Bazı taraftarların sözleri maalesef yayına yansımış. İkinci yarıda bunların tekrarlanmaması için gerekli altyapıyı hazırladık. Taraftarlara uyarıda da bulunduk. Eğer bir aksilik olursa lütfen kusuruma bakmayın" dedi.

İNGİLTERE'DEN ANLATIMA SON VERİLDİ

Ancak yapılan uyarılar da işe yaramamış olacak ki küfürler karşılaşmanın ikinci yarısında da devam etti. Bunun üzerine karşılaşmayı anlatan Yalçın Çetin seyircilerden özür dileyerek Londra'dan canlı anlatımı keserek sözü Ankara stüdyosuna bıraktı. 

Haber Ara