Dolar

32,3223

Euro

35,0714

Altın

2.308,83

Bist

9.079,97

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın: Utanç verici

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın 'Cumhurbaşkanlığı tarafından bin yüksek yargı mensubuna piyasa değeri 2 ile 3 bin TL arasında değişen takım elbiseler diktirildiği' iddilarına sert çıktı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 14:48:39

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın: Utanç verici

Kalın," Utanç verici durum. Cumhurbaşkanlığı makamının yıpratma malzemesi yapılması ne Meclis'in onur ve itibarına ne de milletvekilinin itibarına yakışmıyor" dedi.

İşte Kalın'ın açıklamalarından satır başları;

 İRAN'LA NÜKLEER ANLAŞMA

Türkiye birçok defa müzakerelere ev sahipliği yaptı.İran birçok konuda işbirliği yaptığımuız ülke. Yaptırımların bitecek olması bize de olumlu yansıyacak.

SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞ

Türkiye gerekli tedbirleri almaya devam edecektir.

AYM'NİN DERSHANE KARARI

Gerekçeli kararı henüz görmedik. Bu konuda ne velilerimiz ne öğrencilerimiz sıkıntıya maruz kalmayacak. Gerekli tedbirleri alacağız.

DEMİRTAŞ'IN PKK'YA ÇAĞRISI

Çelişkili ifadeleri anlamakta zorluk çekiyoruz. Bu tavırlar barışa katkı sağlamaz. Kamu düzenini tehdit eden, vatandaşın araçlarına saldıran bir örgütün ve temsilcilerinin kalkıp 'biz sadece berış, özgürlük istiyoruz' demesi de komik kaçıyor. Hala terörü şirin göstermek abesle iştigal etmek olur. Çağrı yapılacaksa bunun açık, koşulsuz şekilde yapılması gerekir.

SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞ

Kobani üzerinden Türkiye düşmanlığı kabul edilemez.

CHP'Lİ TANAL'IN SÖZLERİ

Deli saçması iddiların ortaya atılması utanç verici durum. Cumhurbaşkanlığı makamının yıpratma malzemesi yapılması ne Meclis'in onur ve itibarına ne de milletvekilinin itibarına yakışmıyor. Komiklik ve ciddiyetsizlikle ifade edilebilir. Bu arkadaşlarımız düne kadar kendilerinin altın klozet, masa bunların nasıl ortaya çıktığını bilmiyorlar mı? Komik iddialarla birileri gündem olmaya çalışabilir.

KOALİSYON GÖRÜŞMELERİ

Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı görevlerindirme ile bir süreç var. 45 günlük süreç başlamış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrılar liderlerin üzerine düşeni yerine getirmeleri yönünde çağrıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız da bayram sonrasında süreci takip edecektir. Sürecin tamamlanması esastır.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara