Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Birleşmiş Milletler 71. Genel Kurulu'na katılmak için geçtiğimiz Pazartesi günü ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye'ye döndü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-23 21:05:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanlığına ait TC-TUR adlı uçakla bugün saat 17.30'da New York'tanİstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ABD'ye yaptığı ziyaret süresince Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve milletvekilleri eşlik etti.

İkili temaslarda da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti sırasında, ABD'li yatırım ve iş çevreleriyle, kanaat önderleriyle, ABD'deki Türk ve Müslüman toplumu temsilcileriyle de bir araya geldi ve medya kuruluşları temsilcileriyle röportajlar gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

Haber Ara